Mina mina mina

18. May 2008

18. mai 2008, pühapäev, kell 15.59

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 02:59

Ou gaad..ma just lugesin oma teksti uuesti! Nagu seda, mida ma kunagi varem olen valmis kirjutanud! APPI! ..gaad..ma tundun nii imelik.. Aga no samas…võtame asja huumoriga. Ma ise ka naersin. :)

Tegelt ei ole mul mitte midagi häda. Isegi kui ma mõnikord kirjutan, et tahan üht või teist asja, gaad…see on ju korraks..või kui ma mingi masenduses olen. Enamus ajast on tegelt mul kõik ok! :)

Ma olen nagu maailma üks kõige õnnelikum inimene. Mul on maailma parimad sõbrad! :) Ma ei oskaks eladeski paremaid tahta!!!! :) Niiet aitähh, sõbrad! :) Ma tegin mingi testi ka vist eile vms..seal oli, et milline inimene sa oled, osad on mingi pereinimesed ja no igasugused..ma olin nagu, et sõbrainimene…no seal oli veidi teisiti kirjas, aga jah.. Igatahes tõesti, kui mul on mingi probleem, siis ma tavaliselt helistan ju mõnele oma sõbrale. No mõni kord emale ka, aga mitte eriti.

Maailmas on ju nii palju inimesi, kellel ei ole sõpra. Nagu tõelist sõpra. Sõpra, kes on su sõber tingimusteta. Ükskõik milline ma olen. Ma arvan, et kui sa oled sõbraga nii kaua juba koos olnud, et sa tunned, et ta on nagu su perekond juba, et siis on ta su parim sõber. Kui sa saad kõigest rääkida, mitte mingi small talk. :)

Aitähh sõbrad, et te mu sõbrad olete!!! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik