Mina mina mina

20. May 2008

20. mai 2008, teisipäev, kell on 17.12

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 04:12

Olen nüüd vanaisa juures. Julm uni on. Täiega imelik. Iga päev, täpselt sama kellaaeg on mul uni. Järelikult on mul uneaeg. Peaks magama minema. No vaatab.

Vanaisaga käisime poes ära. SITAKS ostsime igast paska. Mingi hullult neid koristusasju. Ma mingi lambist hängin siin kodus ringi, et saaks koristada, aga imelik on, kui vanaisa kodus. Ma nagu ei oska kusagilt alustada. Peale selle, ma ju lähen kohe-kohe ära ja siis nagu suht mõttetu juu… Natuke kraanikaussi sain selle uue puhastusasjaga puhtaks teha. Küll ma olin häppi! :) Vann on nagu ELUSITAKS UGLY! Suht nagu kollane ja ugly ugly ugly. Ma nii ootan, et saaks seda puhastada! :) Nagu elusuur challenge! :)

Ma tean, te mõtlete, et see tüdruk on imelik, mingi tahab koristada. Ma tean, ma ise hakkasin ka nii praegu mõtlema, aga tegelt on nii asi, et ma kunagi ei korista ja see hea mulle. :) Ma kardan, et hakkan koristama ja siis lähen tuhin ära ja siis on kõik veel sitasem.

Ok.. :) ..ma ajan minit paska…ma lähen vannitoa juurde…ja siis ehk magama..mmmm..

Klassikasse peaks minema, aga mul tegelt ei ole trenniriideid eriti kaasas..no vaatab. Davaii..olge tublid.

Ciao! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik