Mina mina mina

20. May 2008

20.mai 2008, teisipäev, kell 1.19

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 12:19

Hei! :)

….ohh..ma just vaatasin Reporterit… :) …sain jälle targemaks..no tegelt eriti mitte, aga jahh… Seal tehti mingi test meestega, et kuidas on kuumem, kas mees ilma rinnakarvadeta või karvadega. enivei…enamus naisi arvas, et kuumem on ilma rinnakarvadeta. Mina arvan sama! :) Niiet mehed…wink, wink…siledad poisid paremad…mmmm..;) …siukesed veidi tõmmud..mmmm.. ;)

Täna oli nüüdise eksam…täiega nuss eksam. Mul ei läinud hästi. Ma ei oska!!!  Enivei..mingi a’la mõtle, et sul on sokid pesemata ja siis tee mingit tantsu..siis next task..sama tants, aga mõtle, et sa võitsid Superstaari saate..nagu mida???..eniveii..nõme..

Telekas on see Naistevahetus…100 korda parem kui eestis…nagu VAADAKE!!! Hullult  lahe..täiesti erinevad pered vahetatakse. Igatahes jah..ma kunagi ehk räägin…. ;) ma nüüd seda vaatama!

..ciao! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik