Mina mina mina

28. May 2008

28. mai 2008, kolmapäev, kell 6.43

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 05:43

..nagu mida paska???

…enivei..keedan mina siis rahulikult oma munakest eks…hommik so pretty ja linnukesed laulavad…ja mis siis juhtub?…

…vanaisa tuleb mingi lambist kööki ja ütleb, et eriti egoist, et ei võinud siis minu käest küsida, et kas ma ka muna tahan. Nagu mida fakki?? Halloo…miks ma peaks lambist küsima, kas ta tahab muna või mitte?..gaad..ma olen juba MITU (paar nädalat juba) hommikut ise oma hommikusöögi teinud ja no tõesti…ma mõtlesin, et ta on mingi häppi, et ma ise süüa teen ja paska..

..nagu me oleme suured inimesed ju…daaa…

..ta mingi ütles veel, et järgmine kord ei tee tema mulle ka (nagu muna…KERLI ÄRA MÕTLE OMA RÕVEDUSI…see et sinu seda tahaks mu vanaisaga teha..ei tähenda, et mina seda teen…öka!!!! :) ) .. mul on nagu, et ma ei lootnudki. Nagu daaaa…kui ma tahan muna, siis ma ise teen ju..mitte ei looda, et keegi teine teeks.. Gaad..ma ei saa..

..sometimes he’s so weird! …

no mida iganes..ma hakkan siin oma muna sööma vaikselt..

…ei tea kas ma peaksin, siis uuesti muna keetma hakkama?..hmmm… ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik