Mina mina mina

31. May 2008

31. mai 2008, laupäev, kell 10.41

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 10:22

Hommikust.

..ohhh..eile oli jumala lahe. Saime kõige pealt oma piffidega kokku..mingi möllasime Mäkis ja värki..lahe… eniveii..ja siis pärast läksin Savidega Kolumbusesse. Suht lahe oli. On olnud lahedamaid õhtuid, aga see oli ka väga lahe. Alguses kui ma sinna läksin, siis seal oli ainult Mati, Vahur ja Valdo. Mul oli nagu, et…hmmm…ja kus teised on? ..ei tegelt hullult mõnus seltskond… õnneks hiljem tulid Ele ja MErje ka…niiet fun fun fun.

Ooo…te ei kujuta ettegi kui suht kuum..siuke nunnu dj seal oli! See oli see sama, keda ma seal enne olin näinud. …kahjuks ei ole ma veel aru saanud, kas ta on abielus või mitte..parem oleks, et ei ole!! …ei tegelt ma niisama… Aga ta on siuke sõbralik ja mängis lugusid, mida ma tahtsin ja värki..enivei..lahe lahe lahe. Aaaa…ta ütles mulle midagi niielu nummit kah.. Mati mingi tahtis mingit Ivo Linna lugu.. (..i know..me käisime neid kuulamas.. )…enivei..ja siis see dj mingi rääkis siis Matile, mis kõige parem moodus on…enivei..ja siis ta mingi, et las mina (nagu mina)lähen, et ma olen nii ilus tüdruk. ..ja siis mingi smailis seal.. ma olin nagu..i’m in loooveee.. okok..väike nali. Ei tegelt ka..hullult lahe selline …ülisõbralik ja paska. :)

..telekas näidatakse SAladusi..ja seal näidatakse jälle mingit munni meest.. lahe.. ;)

ok..ma seda vaatama nüüd ;)

..ISSAKE:..üks on oma sõbranna kutiga seal..suht mingi amelevad..nagu mida paska? …ja sõbranna on teises toas. ..nagu päris hea! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik