Mina mina mina

8. Jun 2008

8. juuni 2008, laupäev, kell 13.13

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 12:13

Hakkasin just mõtlema, et mida ma siia kirjutada tahtsingi..

Aaaa…seda…eniveii..eile olin seal Karli juures eks..ja siis see tema piff oli ka seal eks… Ma mõtlesin, et ta on mingi tore ja normaalne, aga hui ongi! Esiteks ta naljad on mingid kahtlased…siis ta räägib väärakalt..eniveii ülimõttetu piff..

…näiteks oli selline koht…no me vaatasime seda MTV filmiauhindu vms…ja siis tuli see Sarah Jessica Parker ja see must naine..kes filmis ta assistent on..mingit auhinda üle andma. Eniveii…no see must naine on mingi palju suurem kui Sarah…nagu palju suurem! …igas mõttes.. Ja siis nemad..eriti see piff..et umbes, et miks tal sellised riided seljas on, kui ta mingi elupaks on. vms.. Gaad..nii vihale ajas. Esiteks ta ei olnud üldse paks….ta oli eluvormikas…tal olid jumala lahedad riided seljas..halloo..kui sa suurem oled, ei tähenda, et sa peaksid mingi kartulikoti omale selga panema.. igatahes..minu arust nägi ta jumala hea välja…  muuseas..ma saaks aru, kui see piff (karli piff) ise oleks mingi hull supermodell olnud, aga ise tal mingi pekk vohab…ja siis tuleb midagi sellist ütlema.. Selle musta naise riided ja stiil oli 100 korda parem, kui karli piffi oma… Enne võiks ikka ennast vaadata, kui mingi hakkad siin teisi kritiseerima.

..no üleüldse..suht kui ma seal olin, siis tundsin, et nad on suht ikka superficial inimesed…nagu näiteks filmid, mis nende arust on ülihead, on tegelt nagu ELUSAAST! …ja siis mul oli nagu, et puhu pekki ma sattunud olen??…  Ma mõtlesin, et ma olen mingi superficial inimene..aga nemad olid lausa..nagu mida pekki..

…aga jahh… kui kunagi kellegiga kokku saan, võin rohkem rääkida…

…ma tundsin end täitsa diibina seal.. ;) …oleks võinud veel David Hockney’st rääkima hakata! :) ….see oleks tase olnud.. ;)

ohh jahh…ma siin juba õpin ja…. ooo..praegu kuulan Robbie plaati..mmm..

….muuseas..ma avastasin, et mul on ikka sitaks plaate…kuigi tahaks veel ja veel ja veel…

Kerli tahtis, et me täna läheks kõik vist kohvikusse vms…tegelt on nagu, et ma pean õppima…aga no samas..ma võin öösel ka õppida..niiet ta võiks öelda, mis kell me kõik kohal peame olema vms..

…noo jahh..

..seda french guy’d ma kardan….ma ütlesin ju, et ma juba tean, et ta on samasugune nagu Luis…ainult 100 korda nõmedam… okok..nali.. no ma ei tea.. ma siin mõtlen igast asju praegu..

…välismaal mehe võtmine on nagu eesti meeste reetmine… ma ei tea miks mulle nii tundub… kas teie ei arva nii? …hmm..

..ok..edasi õppima.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik