Mina mina mina

30. Jul 2008

Kolmapäev, kell on 18.08, loodusefaas

Kategoorias: Uncategorized — villu @ 05:08

Endiselt tööl.

Ma leidsin nii laheda blogi. Tegelikult on neid 2. …või arvatavasti veelgi rohkem. (peaks rohkem blogimaailmas ringi liikuma..)

Igatahes lugege..

http://wildikas.wordpress.com/

…see teine hea on. http://afrodisiax.wordpress.com/

..ma suht naersin neid lugedes. Mitte muidugi kogu aeg, aga osadele asjadele oli naljakalt lähenetud vms. ohh jahh..

Jäi meelde…

“Kuskilt tuleb laibahaisu see on tüütu kärbes vist”

Contra luuletuses (oleks pidanud vist terve luuletuse panemam, aga nüüd enam ei viitsi otsida seda.)

“When you’re drunk everything’s funny”

…filmist “Hollywoodland”. Tõsi-tõsi. :)

Täna olen küll terve päeva netis istunud ja seepärast on aeg ka suht aeglaselt liikunud.

PS! …Svea, ma ostsin ka omale selle Loomingu.. (ohh..meid diipe küll..) Eniveii..hakkasin lugema seda esimest storyt. “Pigimust ja pigilind”..eniveii…kuidagi nii paneb igast asjadele mõtlema …ma ei tea. ohh..mul mingi värk loodusega..ja välismaale sõitmisega. ma ei tea. võiks selle lõpuni ka lugeda..

Kerli, vana reetur, läheb Otepääle reedel. Loodust nautima vms. Samas, ma saan aru. Mul ka mingi imelik värk loodusega. Ma olen vist liiga kaua Mustamäel liibinud (valmistan end Viljandiks ette). Tahaks olla kusagil metsamajas (siuskes lahedas..romantilises vms.. aga, et seal dušš oleks ja normaalne wc ja toas oleks soe ja värki..) ja lihtsalt lugeda raamatut ja olla võrkkiiges. Ohh..see oleks nii mõnus. Väike ojake oleks kusagil lähedal ja… Inimesi ei näeks päevi, nädalaid. See oleks nagu liiga mõnus. Kuu paistaks öösel ja..oehh..   Svea kunagi rääkis ka kuidas ta tahaks seal Keilas olla. Äkki on kõigil eestlastel mingi värk loodusega? …tegelt ma usun, et isegi NYlasel on mingi faas, kus tahaks kusagil metsas istuda. Hmm..ma arvan. Mul on ka maakoht vms, Laitses. Aga see on rohkem nagu suvilarajoon, see pole üldse see, mida mina ettekujutan. Ikka täitsa metsas tahaks olla. (peale selle. ..laitses on mul mu weird vanaisa.ja pesta seal ei saa..ja wc is terrible …st. peldik – eestlastel on ikka sõnavara..kuidas inglise keeles peldik on? …peaks järgi uurima.. raudselt toilet ongi. wao. karm.)

Ok. ma üritan looduse jutu peatada.

Et, siis reede/laupäev lähme Sveaga välja. wink wink. Ei tea, kas Liisa ka tuleb? ..who knows..

Muuseas, couchsurfingust tahab üks punatse juustega USAlane (suht ugly, aga see pole oluline), et ma teda hostiksin. Hmm..ma nüüd ei tea mida teha. Mingis mõttes jumala hästi saaksin teda hostida, aga samas..mul on vabad päevad…miks ma peaksin soovima mingit suvakat enda poole. St, et kui me sveaga välja läheme, siis see punapea tuleks ka meiega. Mul mikskipärast on tunne, et ma ei soovi teda hostida. Asi on selles, et kui mul on vaba päev, siis ma tõesti ei viitsi siin mingi entertainida mingeid võõramaalaseid. Pärast on jah tore meenutada vms, aga jääb ära. Kui ma tööl ei käiks oleks teine lugu. Ohh..hea, et otsustanud.

 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik