Mina mina mina

9. Aug 2008

Laupäev, kell on 19.49

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 06:50

Sealt kanal 7 pealt tule ikka nii head muusikat. Järjest on tulnud täpselt minu tujule ja ilmale vastav muusika. Mõnus.

Vihma hakkab vist varsti sadama..selline tunne on küll, aga who knows..

ok..nüüd tuleb sealt mingi haige lugu.

Mõtlesin, et teeks täna mingi filmiõhtu. No ma pean lihtsalt need viimsed videoplaneti filmid, mis mul siin kodus on, ära vaatama ja ma väga ei usu, et ma homme enam midagi vaadata viitsin. Mõtlesin, et võiks poodi ka jalutada ja tuua omal mingit head süüa. Äkki isegi mingit junkfood’i. A’la pizza ja muud jura. Samas, MIS ARST ÜTLES!!!! Täna terve päeva on maohape mul kurgus olnud (kas see on üldse õige??? … :) hahahaaa.. kuidagi naljakalt kõlas..) imelik. imelik.

Eile Levikas oli tore. Kolumbuses oli aga NII LAHE!!!! :) Super muusika, palju ruumi. Isegi kuumad kutid olid..ja neid oli wao kui palju! Uskumatu i know! … tavaliselt seal ainult mingid vanad peerud. (nii pole ilus öelda). Miinus on see, et joogid suht kallid. nuuks.

…mul on tunne, et ma ikka ei jõua sinna poodi.. liiga laisk olen.

Cher just enne laulis. Mis kummaline kostüüm tal oli. Basically totaalselt naked.

Svea, Liisa ja Kerli – kas te olete Ropsu juures? ;) Having fun? ;) wink wink…

..uni on.

Ok. ma äkki ikka jalutan korra poodi.

muuseas..Ziggy on muutunud. kuidagi väga karvane. :) ..aga jahh.. ta nägi suht kuum välja, siuke mehine.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik