Mina mina mina

1. Oct 2008

Kolmapäev, kell on 15.11 – kõik ei saagi alati super olla

Kategoorias: hot piece of ass... — villu @ 02:11

Oehh..jälle ei ole kaua-kaua kirjutanud..

Muuseas, kas keegi teab, kust saab vaadata seda, et palju inimesi on mind vaadanud? ..selline küsimus tekkis sellest, et üks, mingi kuu aega tagasi vms, inimene (don’t have a clue who) kirjutas mulle kommentaari, et ma ikka kirjutaks edasi vms. Eniveii.. hullult positiivne ja tore oli seda kuulda. :) Niiet aitähh! :)   ..aga siiski, kust ma teada seda saan? ..hmm. i wonder..

Kas midagi head on ka toimunud? ..well… tegelikult mitte. Täielik allamäge minek pigem. Suits totaalselt ignoorib mind. tobe. Mina saan alati kõigi oma nö. kuttidega läbi, aga mis tal siis häda nüüd on? ..kummaline poiss..

aaa.. ja Trompetipoiss.. well .. it’s over. Eile mingi jazziõhtul üritasin taga rääkida, aga ta mingi suht ignooris mind.. või noo..et nagu siukse hoiakuga oli, et “seisad siin veel kaua?” …hullult sain korvi.. niiet jah.. kahju.. :)

…aga nagu te näete, siis ma ei ole sellest eriti löödud, mis on tegelikult väga hea! :) …no pigem see Suitsu asi on veits nõmedam, kuna ta tundus ikka siuke normaalne mees..aga jahh.. vist mitte?.. ei tea ei tea..

Ma tegin otsuse kah. (ma olen seda vist enne ka teinud… hmm.. vist.) Eniveii.. Ma ei hakka enam never kedagi sebima. Tegelt ka. Iga kord, kui ma midagi taolist käsile võtan, läheb kõik pekki.. niiet single forever! ;) Ei tegelt ka.. suht pinda käib juba. Äkki on see mu alateadvuses kinni vms? ei tea ei tea.

Nii nõme on ise süüa teha ja värki. Ma absoluutselt ei viitsi midagi teha. Ma olen jube laisk lihsalt.. jube jube! …mingi selle asemel, et frikadellisuppi teha, mis on juba tegelt valmis, lihtsalt potti tuleb panna, söön ma müsli jogurti või piimaga. No sest seda ei pea valmistama.. jube.. Kas keegi mulle süüa ei taha tulla tegema?? …kõik on teretulnud! :)

..raha mul ka ei ole.. this sucks! … Üür on ka maksmata… isa pidi Helenile (korterikaaslane)raha ülekandma, aga ei ole seda ikka veel teinud. Nagu mis mõttes?! No loodame, et ta seda kiiresti nüüd teeb! tegelt ka!

…ok.. rohkem ei ole mul vist midagi.. pekki. Meil on ju täna veel see tantsuanalüüs. Great. ..peab tagasi linna selleks roomama.. great.

Ciao.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik