Mina mina mina

2. Oct 2008

Neljapäev, kell on 1.00 – täna on siis rahvatants

Käisime siis täna seal tantsuinimeste tutvumispeol vms. Kummaline.. ma olen ühel kursusel inimestega, kes joovad väga harva ja väga vähe! ..samas, see vast on hea mulle.

Eniveii.. seal peol oli nagu nii, et kõik jõid..mingit alates viinast..lõpetades..jumal teab millega.. eniveii.. ja suht ainukesed, kes ei joonud mitte midagi, oli meie kursus.. nagu mida? :) ..ei tegelt väga fain. Nii peabki. Nagu meie kaasaegseõpetaja ütles.. hingamine ja õhk on paremad kui narkootikumid.. (vms).

PS! …. mis huvitav asi mulle meelde tuli! :) Kaasaegsetantsu tunnis õppisime sellise asja ära (Cosmo sõbrad teavad seda juba ammu!) nagu Muulapandam. (see peaks vist lihas olemas vms) .. see tähendab siis tupelihaste tugevdamist vms. eniveii.. jahh. vot mis huvitav sõna eks? ..et siis me tegeleme Mulapandami tugevdamisega. :)

Muuseas.. see meie Raho (kursuse ainuke poiss) muutub aina normaalsemaks. Kui ma alguses olin natuke skeptiline tema suhtes, siis asi paraneb. Niiet jahh.. :)

Veel uudiseid. Korterikaaslasel Helenil on kutt täna külas ja see tähendab, et ta jääb ööseks. nice. Tegelikult mind hullult häirib. Nagu ausalt ka. Ikkagi võõras inimene. Nii nõme, mingi hommikul ärkan üles ja ma ei näe ju mingi super välja eks.. ja siis lähen kööki ja siis mingi pean suhtlema mingi suvakaga?? nõme. Hommikuti ei viitsi ma isegi oma inimestega rääkida.. this sucks. Üleüldse ei meeldi see kutt mulle eriti.. niiet jahh. Kuigi ..mulle ta ei peagi meeldima.. :)

Teate palju raha mul on? ..well 8 eeku on pangakontol ja mingi 10 eeku on sularaha. Nagu MIDA???? HELP!..someone…

Homme on rahvatants. (st. täna) juhheiii! :) ..no loodame, et on fun, aga who knows…

Millal mulle keegi külla tuleb? ahh? …aga samas..siis peab tuba koristama.. pekki. Seda ka ei viitsi.. oehh.laisk mina.

Oo.. ma leidsin netist sellise sarja nagu “Secret diary of a call girl”. See on raamatu Belle de Jour järgi… “Londoni lõbutüdruku intiimseiklused”. Uskumatu. Lahe, et ma selle üles leidsin. Ma kunagi lugesin selle raamatu läbi ja nüüd seda sarja palju lihtsam vaadata… Mitte, et mind see sari huvitaks. Uskuge mind.. see on suht pask. Isegi raamat ei olnud suurem asi.. aga lihtsalt. Kui midagi asjalikumat teha ei ole..siis miks mitte.

Eks ma hakkan siis seda vaatama..

Head ööd.

(aaa.. ja küsimusele, et miks ma siia praegu kirjutan ja mitte oravate blogisse.. well.. mul on selline faas või tunne. lihtsalt. ei midagi isiklikku vms)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik