Mina mina mina

7. Oct 2008

Natuke on kopp ees mõttetutest inimestest – teisipäev, kell on 23.46

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:46

Nii palju kui ma blogisid olen lugenud, siis kirjutavad enamus väga diibilt. Kas nii peabki? .. ma hakkasin lihtsalt mõtlema, sest mina ju ei kirjuta nii. Ma kirjutan suhteliselt väga ausalt ja täpselt nii nagu ma asju näen. Võib-olla kirjutan niimoodi seepärast, et tegelikulikult blogi ongi mulle nö. päeviku eest. Ja oma nö. päevikusse kirjutad ju ükskõik mida. Mulle on isegi öeldud, et ma ei tohiks pärisnimesid kasutada või siis kõigest mitte rääkima.

..imelik. Põhimõtteliselt, inimesed, kellele ma ei ole seda blogi lugeda andnud ja kellest ma kirjutan siin, ei peaks leidma seda ja ma usun, et kui leiavadki, siis ega nad seda päris minuga ka ei seosta.. hmmm.. No ma ei tea.. iga inimene vaatab asju nii, nagu ta seda teeb. Ehk siis võtan asju mina nii seepärast, et ma väga ei viitsi blogidesse süveneda. Kui inimest ei tea, siis ei viitsi süveneda. .. ja mingeid diipe blogisid ei viitsi ma ammugi lugeda. Mis on point kirjutada millestki, millest ise ka aru ei saa? … ma võiks ju ka läbi lillede kõike siin kirjutada.. no, et mingit salapära säilitada vms, aga samas.. kui ma nii tahaks kirjutada, siis võiksin seda vabalt a’la orkutis kirjutada…või siis teha omale mingit hullu reklaami, et lugege mind vms.

..mina teen seda lihtsalt enda jaoks. No ja siis paaril sõbral on ka lihtsam. No, keda ma tihti ei näe, siis saavad lugeda mu tegemisi ja värki. See on point minu jaoks. Eriti  hea on see siin Viljandis. Tahaks ju igast asju kellelegi rääkida, aga noo.. mul siin ei ole nüüd nii häid sõpru kah.. või no saate aru küll. Head sõbrad küll, aga ma mõtlen, et kellele lihtsalt rääkida. Siin hea rääkida..

Ma vaatasin täna selle “Secret life of a call girl” sarja lõpuni. Viimane osa oli nii kurb. Ma nii loodan, et tehakse ka 3. hooaeg. Ma küll olen lugenud seda raamatut ja teadsin, et kurb, aga ikkagi.. Pekki, Ivi käes on minu raamat. Praegu tahaks seda lugeda.. puhtalt huvist.

Ma loodan, et keegi meie kursuselt ei saa mu blogi teada.. See oleks nii nõme, siis ei saaks ma neist midagi siia kirjutada… ja siis oleks kohe mingi draama..

ma hakkan siis mingit sarja vaatama vms.. vaatab..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik