Mina mina mina

14. Oct 2008

Liina sünnipäev! – Teisipäev, kell on 21.00

..muuseas. Ma vaatasin neid pilte jälle siin. No neid Monroe pilte. See esimene pilt, mille ma panin. Ta näeb seal ikka suht kohe välja..niiet ma ei ole enam kindel, et Monroe ilu mulle meeldiks.. hmmm. Võib-olla on asi pildis? ei tea ei tea. :)

No nii.. kohe tuleb kursus Liina sünnipäevale. Oehh..ma olen nii väsinud.. tahaks lihtsalt kõhu täis süüa ja magama minna.. mmmm.. that’s life!

Homme tuleb Kat… fun.. ;) wink wink..

…Neljapäeval ikkagi saab rahvatantsu minna. Jeii. Trennid tõsteti hilisemaks. SUPER! :) Ma sain selle meili eks..ja siis kohe mingi helistasin oma tantsupartnerile (ps. ma olen nagu Mati oli enne…kummaline) ja ta oli jumala positiivselt meelestatud, et saab trenni tulla. Jeiii! :)

4 minuti pärast peaksid nad kohal olema..(st kursus)

..ai pekk! Homme on ju 8.30 koolis vaja olla! Pekki!

Oi, kes mulle külla tahtis tulla.. uskumatu, aga ..hmm.. Märten on nimi.. te vist ei tea teda. Üks poiss, kelle juurde ma mingi lampi jooma läksin. ..mingi kahekesi jõime ja kuulasime muusikat. Kummaline. Ei no tore. Muuseas, ta on kuumemaks muutunud… ;) lõikas oma weird soengu kah maha!

nice.

Mis veel siis? ..aaa.. Karli tantsutund on väga lahe. :) ..keeruline, aga lahe! Mulle nii meeldib. Peale selle on nagu hästi fun ka. Mingi hüppame seal ükesteisele peale ja värki..suht fun ja naljakas..

..Kerli käest kuulsin, et meie Stockholmi reis püsib juuksekarva otsas..sest Liisal on mingi eksam vms. This sucks! :(

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik