Mina mina mina

15. Oct 2008

Korraks kodus. Kat ei tulegi täna. – Kolmapäev, kell on 15.29

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:29

Oehh…kohustuslikud ained said läbi ja õnneks sai korraks koju tulla. Ma olin nii tubli, et, at last, suutsin ma oma frikadellisupi ära teha. Küll see oli hea! :) jammi..

No muidugi pool seitse pean Karli kompaks tagasi olema..aga jahh..

Katrin sai täna omale hüüdnime – Bämbi. või siis Pam (ehk siis Pamela Anderson). Niiet feel free to call her as you like! ;)   (ta on veidi veel tõrges oma nime suhtes…aga well.. nimi valib inimese, mitte vastupidi.. ) hehe.

(tegelt ma loodan, et ta asja väga tõsiselt ei võta!)

..aaa..mingi värk oli, et ma vist liigitasin inimesi diipi kasti ja mitte diipi kasti. Eniveii… osadele see ei meeldinud.. aga no arvatavasti seepärast, et nad oleksid ka tahtnud seal teises kastis olla. :) okok. eniveii. Aga inimesi liigitatakse kogu aeg millegi järgi. Ilusad inimesed ja koledad inimesed. Pikad inimesed ja lühikesed inimesed. Targad inimesed ja mitte targad inimesed. Rikkad inimesed ja vaesed inimesed. Ega vahet ei ole ju, kas keegi tegelt ka diip on vms.. (PS! diip on väga lai mõiste..) (täpselt, nagu ei ole vahet, kas inimene on rikas tegelt või mitte) …lihtsalt..mulje loeb. vot. Ohh..on vist nii? (way too much Kai Valtnat…)

:)

…aitab sellest teemast: Not that interesting..

Aaa..inglise keeles olen ma siiski sunnitud seda tantsu tegema.. aga noo.. suht fun on. Mul isegi hakkab sellest õpetajast kahju. Mingi täna seal üritas meiega suhelda..ja veidi nagu olla “tähtis”, aga kõik juba teadsid, mida teha ja kuidas teha ja tema abi ei olnud üldse vaja. ….aga no muidu tore, saame niisama fun’ida.. :)

ok…ma siis leban veidi voodis..

(PS! mu või oli pahaks läinud.. ÖKA!! ..tõsiselt RÕVE!)

ok..ciao. Karlis kohtume…

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik