Mina mina mina

19. Oct 2008

Väga sündmusterohke nädalavahetus – Pühapäev, kell on 9.43

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid!,hot piece of ass... — villu @ 08:43

Väga hull nädalavahetus on olnud! :) …täna siis käisin kõige pealt Rock Cafe’s…siis edasi sain Anna-Mariaga kokku ja ründasime Nimetat, kus me ainult paar jooki tegime..ja edasi läksime siis Levikasse… no kuna ma olin Kunstipoisiga kokku leppinud, et me seal kokku saame. (te peaksite ühte tema sõnumit nägema..awww..okok)

….eniveii.. APPI! missugune jutt sealt tuli! …ma olen siiani üllatunud…aga ei.. ülisuper! :) ..meil olid mingid omad naljad ja ta isegi rääkis igast asju mulle..eniveii.. kõik on väga keeruline, aga wao kui lahe! Tegelt ka! :)

…mingi hetk läks ta ära..

..edasi ma mingi hetk masetsesin.. aaaa… ja Sten suutis “hea” nalja teha.. “Et nüüd värvisid juuksed brünetiks, et targem välja paista, et Kunstipoissi sebida” vms.. nagu mida??? … Vahel ta ikka oskab! :( …aga nooh jahh.. savi.. Mis ma teha saan.. ta on Sten..  ..jahh..see oli suht nõme!

ja PS! MIks räägivad inimesed, kes ei tea asjast mitte midagi, mingeid imelikke asju! NAGU MIDA??? …tegelegu oma fucking nõmeda eluga! Tegelt ka! …. meil Kunstipoisiga ei ole kunagi nii hea olnud kui praegu..niiet pistke kabatšokk perse!

aaa…edasi tegime veits tequilat ja muud värki..ja siis ..oi oi..keda ma näen?! ..kunagi paar aastat tagasi oli üks poiss Kaubamaja muusikaosakonnas, kes mulle hullult meeldis.. eniveiii.. ja tema oli Levikas… ohh.. mingi hullult chattisime..(st. enamus ajast rääkis küll tema…) …igatahes… ta on hullult lahe! :) …te oleksite pidanud ta juttu kuulma! …liiga kooom. PS! Ta on oma südame daamist lahku läinud. :) …. Peale levikat läksime temaga veel sinna Double Coffee’sse …ja istusime mingi kella 9′ni vms.. või no kuni see koht kinni pandi… :) …ei liiga lahe.. te oleksite pidanud meid nägema..we were so cute! :)   OEHHH…

hull nädalavahetus ikka olnud! :) …tahaks kellelegi kohe rääkida! :)

ok…eks ma siis lähen nüüd magama…. head und! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik