Mina mina mina

24. Oct 2008

Kirjalikus eneseväljenduses – Reedel, kell on 10.45

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:45

Nii hea, et ma arvuti ikka kaasa võtsin! Tegelt ka! ..muidu sureks igavusse siin praegu..

Liina (elukaaslane) ütles täna hommikul, et kui mul need triibud olid, olin ilusam. (vms). Ise arvan ka niimoodi. pekki! Oli vaja end tumedaks värvida?? pekki pekki pekki! :(   ..aga ou well.. õnneks juuksed vasvavad suht fast’ilt! :)

…ma ei saa.. ma olen nii rahul ikka oma tantsupartneriga. Ausalt ka! (ps! ma ei räägi üldse siin mingist crush’ist vms.. ei ei ei…commoon!) ..aga jahh.. as a tantsupartner.. he’s perfect! :)     Juba ootan, et saaks taga tantsida.. :)

aaaa… ja Savid sõidavad suvel kas Kreekasse või Prantsusmaale.. päris hea! ;) Hopefully saan ka minna! ..tegelt ka! ..kuigi üksi..või veel parem.. mingi sõbrannaga oleks palju vägevam sinna minna.. oot oot.. kas nendes riikides on kuumad kutid? ..

  Selline peaks siis üks tüüpiline prantsuse mees olema. ;)

 ..ja siin siis üks kuumem kreeka mees.. ;)

Kokkuvõtteks siis nii palju, et… prantsusmaal on paremad lootused! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik