Mina mina mina

24. Oct 2008

Vaikne küünlaõhtu – Reede, kell on 22.29

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid!,mida teha`? — villu @ 09:29

 

Uskumatu. On reede õhtu ja ma olen kodus. No ja kui täpsem olla, siis Viljandis. Nii mitte minulik.

..no varsti tuleb Helena (kursakaaslane) mulle külla. Ohh..talle peaks mingi blogi-nime panema? Siis kergem teda meelde jätta vms. Nii..hmm.. pekki. see polegi nii kerge.. Ta võiks midagi imelikku või nõmedat teha, siis oleks lihtne nime panna.. Nii Helena, mis sa tahad, et sulle nimeks panen? :)

Suur-Armastus (Ilusa-Tüdruku mingi mees) ja Ilus-Tüdruk (elukaasalne). :) No nii..varsti saavad kõik omale blogi-nimed. :)   Eniveii…nad mingi hullult kokkasid siin täna. Oleksid võinud mulle ka veits süüa teha.. ojaaa.. ;) mmm… head lõhnad tulid igatahes..mmm..

..tahaks praetud kartuleid süüa.. jammi.. ketšupiga.. Helena, too kartuleid!! ;)

Ok..ma ei aja enam mingit mõttetut juttu.. teen parem voodi ära vms..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik