Mina mina mina

29. Oct 2008

Kohe jään magama.. – Kolmapäev, kell on 23.35

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:39

 Täna oli ikka eriti aktiivne päev. Juba hommikul kell 8.30 tantsisime koolis ja värki. Suht fun. Ohh jahh.. täna oli palju tegevust.

…ja selle Jelena tants mulle ikka väga meeldib. Kuidagi mõnus on see. :) Mul on heameel, et ma ei pea mingit imelikku too diip’i asja tegema..

oo.. täna oli meil Capoeira näidistund. Helena mingid kuumad sõbrad tulid ja tegid meile. Hullult fun oli. Hästi huvitav. Kõik oli ju ometigi uus. ..no lõpp vast ei olnud nii huvitav…no sest seal oli mingi fightimine vms..aga me suuht VÄGA algajad ja mitte midagi eriti ei osanud..hea kui mõne lihtsam kick meeles püsis. Aaa…mingi laulsime ka seal. fun fun fun. (kahju, et ma enam ei mäleta seda laulu..) :) aaa.. PS! Üks tähtsamaid liigutusi oli mingi “tšinga” vms. :) ma võin teile seda teine kord näidata… ;)

Mis värk on sellega, et nüüd iga kolmapäev saadet “Üksikvanem otsib kaaslast”. Jumala põnev on. :) hehe. Nii armas on see väike naine ja suur mees. On ju??!! ..aaa…ja kõik, kes ütlevad, et Rutt on hull naine. Ei ole ju. Asjalik naine noh! …ta mehed on küll ikka siuksed päris “ägedad” mehed! ;)

ok..see oli veits mõttetu jutt.

Öösel nägin unenägu. Kunstipoiss oli levikas ja millegipärast olin ma ka seal vms, aga pigem as a ghost vms. Eniveii..ja siis ta oli mingi piffiga seal. Hmmm..jahh..see unenägu hakkas häirima veits. Kummaline.

Head ööd. (Valdo plaat on jumala hea!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik