Mina mina mina

31. Oct 2008

HALLOWEEN! – Reede, kell on 3.00

Kategoorias: hot piece of ass... — villu @ 02:59

 

Jube jube jube!!!

…ok..mul ei ole see essee analüüs ikkagi tehtud. fakk. Ott lubas küll ära teha, aga well.. meil ei tulnud välja. Isegi Sander (tantsupartner) käis aitamas ja üritas seal meile seletada..aga jahh.. pekki. Aga noo.. eks ma sebin siis kellegi, kes tahaks seda minu eest teha! (tegelt ka! küll ma leian! ..well.parem oleks, sest ma ei suuda seda sitta teha!)

(Otil ja Sandril käisid mingid sõbrad ka külas.. kes obviously arvasid, et meil oli mingi värk seal toas kahekesi..vms…. haha neile!) :)

..muuseas..nii keeruline on nüüd. Ma ei saa enam siia igast juttu ka kirjutada. ….vahel tuleb nagu meelde, et osad minu kursuselt nagu loevad seda..ja ma nagu näen neid IGA päev…ja siis eniveii.. pekki pekki pekki.. aga jahh..

..peale selle.. kunagi ei tea, kes kunagi võib avastada selle blogi.

Niiet..ma üritan natuke tagasi hoida (kas see on üks sõna?)!

…vahel Quinnipig (ehk Guinea Pig, aga ma siiski kavatsen teda sedamoodi kutsuda…no või siis Frizzyhair!) kirjutab mulle orkutis vms. Eniveii.. gaad.. ma nii loodan teda Tallinnas näha! ..gaad.. eelmine kord tundus ta suuuht väga perfect! commoon! …ta jaksas mind igat pidi tõsta ja sitta! ..see oli üks SUUR pluss talle! ..no ja muidu see, et ta nii cute on! …ja nii naljakas! ..ja üleüldse super super super! :) I just wanna see hiM!.. ja mitte nii, et samal ajal näen peale tema ka veel Kunstipoissi või veel kedagi! EI EI EI! ..eraldiii! ..tegelt ka!

…mida aeg edasi seda vähem ma mõtlen Kunstipoisile.. vist.. (samas..kunagi ei saa kindlad selles olla..) ;)

PS! …mis värk on?! ..kas mulle on hakanud siuksed cute guy’s meeldima?? .ai Villu.. päris hea! ;)

aaa…rahvatants läks täna jälle hästi! :) fun fun fun. :) ooo.ma juhuslikult tantsisin korra selle mingi Kaidoga vms.. (pohhui mis ta nimi on) ..mingi hullult shy tüüp.. aga KUIDAS POISS TANTSIS! WAO! :) hehe.. ausalt ka! ..sõnatu! …ma enne ei olnud tast eriti vaimustuses ega midagi..suuht väga pohhui oli tast.. vaevu olin teda märganud..ja siis pidasin teda ka veits friigiks vms.. aga EI! commooon! ..ja kuidas ta tõstis! Pekki! … :) ..oehh..tahaks taga veel tantsida! ojaaa!

..kusjuures.. tal tegelt ju oma partner ka eks. Ja siis kui meie tuljakut tantsisime, siis ta jumala säras seal ja värki. Hullult hästi tegi.. aga siis kui ta oma paarilisega tantsis, siis oli küll nagu, et mida? ..kas see on sama poiss? ..eniveii.. nice.. ;)

Ok..ma peaks fakk..magama minema! …nagu muidu ei saa hommikul üles. Kell 8.00 peab juba koolis olema..teeme seda Jelena kompa asja.. oehh..poor us!

..ja veel! TÄNA ON HALLOWEEN! :) ..et siis peole! ;) …mida küll selga panna.. hmmm.. i wonder.. andke ideid! ;)

(ahjaa..ema käest küsisin, et kes ma olla võiks..nooh, et võiks kuum olla ikka vms. ja ema hakkas pakkuma seal mingi, et kõrvits. mul oli nagu, et kuidas see kuum on?! ..ja siis ta mingi, et nooh.. ole keedetud kõrvits! .. ma ei saa..mul on hea ema ikka.. :) )

aaa…ja täna tegin veel tatart..oehh.. panin sinna ananassi ja hapukurki ja hapukoort ja muna ja 2 kanapiffi ja veel igast träni… NII HEA OLI!!!! :) ..ai pekk.. ma ootan juba hommikut.. ma NII söön omal kõhu igast head asja täis! tegelt ka! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik