Mina mina mina

7. Nov 2008

koolis. üksi. – Reede, kell on 15.00

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 03:03

  (kinda like me!) ;) hehe

ok. ma olen koolis ja ootan Hipitüdrukut, et saaks koos häälega Tallinna sõita. :) ..emps mingi sokkis midagi, et talle ei meeldi, et ma hääletan vms. hmmm.. no ega ma eriti ei viitsi ka, aga kuna täna Hipitüdruk tahtis minna, siis davaii! ;)

Balletis täna ma isegi pingutasin. :) …hullult mõnus oli. Lihtsalt tavaliselt kui ballett on, siis nagu jalad ja kõik on külmad, aga täna tegime enne seal kehatöös suht soojaks end..ja enne oli kompa kah. ..no tuju oli ka õige. :)

Ja pekki! ..see üks näitleja on NII KUUM! (no neid on rohkem tegelt) ..aga jahh.. urrrr! ;) wink wink…

..täna siis mardilaadale..fuun! loodame, et ma saan ka sealt midagi..või vähemalt, et seal liiga palju rahvast ei oleks! ..hm…

rääkige miskit head! …muuseas..mul viimasel ajal hea tuju. mitte, et mul muidu ei oleks..aga lihtsalt…(KKUUM KUUUM KUUUUM läks mööööda!!! ;) )

..ei tea, mida ta mökkab seal nüüd? ahh?

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik