Mina mina mina

10. Nov 2008

I’ll NEVER eat again!!! – lihtsalt rõve on olla!!! – Esmaspäev, kell on 19.15

Kategoorias: *** — villu @ 07:16

 

Selline šokolaadi õgimine nagu täna oli…oehh! ..JUBE SITT ON OLLA! Ma ei taha enam mitte kunagi mitte midagi süüüa!!!! öka öka öka! ..šokolaadi söömine tekitab ainult masendust..peale selle on mul täielik nõrkus. (nagu füüsiline). Õnneks homme saan siit ära ja siis Viljandis mul nagunii mingit šokolaadi või paska ei ole! ..ja seal trennis. juhhei! :) ..

..kuna ma täna enam ei jõua sinna, siis tulen homme hommikul. oehh.. ja reedel tuleb veel Tallinna tagasi tulla..nooh, ma loodan, et me ikka lähme Suitsu sünnipäevale! …ses suhtes, et ma siin üritan orgunnida omale parukat ja paska. …ei tea, kas Ugalast saaks parukaid laenutada? ..well…homme helistan sinna.. sest kui ei saa..siis minu teada ei ole Viljandis väga paruka laenutusi..seega tuleks Tallinna roomata..faak! (..ja see tähendaks, et ma peaks pühapäeval uuesti sinna minema..pekki!)

Nüüd teema väline asi.. seda ei pea lugema!  (see mulle, et mul oleks silme ees.)

Mis mina täna sõin.

  • 2 mandariini
  • mingi 3 juustuviilu
  • sitaks piima + mesi
  • ..siis jõudsin vanaisa juurde..st. pizza
  • MILJON erinevat šokolaadi..alustades Snikersist, lõpetades mingite Marianne šokolaadidega… (uskuge mind..seda oli SITKAS! …aaa..mingi Geiša oli ka vms…ÖKA)

..kuidas saab niimoodi süüa? ..kunagi paar aastat tagasi mulle isegi ei maitsenud šokolaad. (need on need naisteajakirjad – šokolaad on maailma parim asi..) ..siis sõin ainult kummikomme..(kui neidki). Ma pean end tõsiselt (and i mean TÕSISELT) kätte võtma! ..no Viljandi on hea koht! …kaugel tavapärastest harjumustest. ..ja kusjuures ongi nii.. viljandis söön ma hoopis teistmoodi kui kodus! (…aga jahh..nende rõvedate puuviljade peale ma tagasi ei lähe!! oooo EI!)

..no need, kes seda teksti lugesid.. vaesed teie! :) ..(not that interesting.. ma üritan mitte siukest jura siia kirjutada!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik