Mina mina mina

10. Nov 2008

Siil on täitsa kuulatav! – Esmaspäev, kell on 00.08

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:12

No nii.. ma ei läinudki täna Viljandi. Seega peab homme hommikul minema. fakk!

Viimasel ajal loen aina rohkem ja rohkem igasuguseid erinevaid blogisid. Üks mu lemmikuid on ühest mehest, kes otsib oma nö. ideaalnaist vms. Praegu olen seda veel liiga vähe lugenud, aga tõesti huvitav! ..nagu raamat oleks kohe.

Käisin täna siis Svea juures. Mõnus oli niisama istuda, telekat vaadata ja naerda! …ma ei tea kas keegi seda “Laulud staaridega” vms vaatas, aga …vot see oli üks koom saade. Täiesti mõttetu (ma usun, et üks mõttetumaid asju telekas!), aga üks laul oli hea.. “Behind blue eyes”  …eniveii.. need, kes seda esitasid (ehk siis Rolf ja Aunaste) jätsid mulje, et sõnad olid:

“No one knows what it’s like
To be the Batman”

..obviously ei saa te naljale pihta…aga ou well.. vähemalt meil oli lõbus.

aaa..mis täna veel juhtus. Käisime Toomasega talle mantlit ostmas. ojaaa.. väga kuuma mantli saime kusjuures.. ;) nüüd selline fancy man! ;)

PS! ..ja kõige tähtsam! I will not eat junk fook EVER! (haha) tegelt ka! …no vähemalt mitte see nädal!

..elu võiks mul kuidagi põnevam olla. (..aga miski siin ilmas ei sünni iseenesest..niiet …)

..hommikul kehatöös siis näeme! ;)   (kui ma sinna muidugi jõuan)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik