Mina mina mina

10. Nov 2008

“Tantsud tähtedega” – Esmaspäev, kell on 0.36

Kategoorias: tarkust-täis — villu @ 12:36

 

..lõpuks nägin ka mina selle saate ära. see oli ikka üks väga pikk saade. suuuht üks uimamine käis. eniveii..liigume nüüd kõige tähtsama juurde.. (miks üldse seda saadet natukenegi vaadata..)

Kõike kuumem mees?

Argo Ader – ülla ülla..kes oleks arvanud, et mulle musklid peale lähevad! ..aga jahh! …ta tundub selline mõnus suur, tugev, musklis, sõbralik, jaksab tõsta igatpidi ja üleüldse..suuht kuum. :)

…Lauril oli nibu näha. mm. no kellele meeldib, kellele mitte. Oma tantsupartneri Kristinaga on nii, et jääb mulje, et Lauri on nagu ta väike pojake. …suuht siuke perv vaatepilt. (..kuigi Kristina mulle väga meeldib. … eelmistel aastatel olid tal ikka väga vingeid tantsupartnerid! ;) hehe)

…mis veel silma jäi? ..appi! ma ei mäleta. järelikult oligi kõik. ahjaa… kuidagi on mulje jäänud, et võistlustantsijad on natuke not-that-smart.. aga eks ma olen asjast valesti aru saanud (tahaks loota!). Samas…koolis kui tuli õppida, siis nemad arvatavasti tantsisid! (ps! üks näide on Svea kursavend..well.. kes käis ka meil Viljandis katsetel.. i think everyone knows him! ;) )

(ärge mind nüüd nii tõsiselt ka võtke.)

http://innojairja.blogspot.com/2007/11/meie-glamuurse-tantsud-thtedega-zhrii.html

(väike tagasivaade..)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik