Mina mina mina

11. Nov 2008

Absoluutselt mitte oluline!!! – Teisipäev, kell on 0.33

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:33

Sattusin juhuslikult täna Kristiinesse..ja keda ma seal nägin?! ..seda Nimeta (i know i know!..friik koht!) dj’d.. nagu liiga kriipi. Ta nägi mind ka ..no me täpselt läksime üksteisest mööda.. kriipi! …mingi piffiga ostlesid seal vms. eniveii..rohkem ei saanud ma seal poes enam olla ja tõmbasin nahhuid!  (liiga imelik oli.  ma ei tea miks.)

..keda ma veel nägin?! ..ma ei tea, kas ma peaksin seda isegi rääkima. Pigem oli see kurb. Olin trolli peal..suuht väga keset päeva…ja keda ma näen?! Jürgen Rooste oma lapsega. (tütrega..siuke algkoolis käiv tüdruk.. suht siuke armas..aga hästi õnnetu oli seal kuidagi.. wonder why!) Eniveii..kõige nõmedam oli see, et isa oli tütrel nii purupurjus, et jube lihtsalt! vaevu seisis seal püsti.. suuht kõikus ja värki. ..aga jahh.. tüdruk ei tundunud eriti õnnelik selle üle. ..aga nooh, mis teha. kultuuriinimeste värk. ;)

..lihtsalt ma tean, et mulle ka ei meeldi purjus isa..või vanaisa. ma vihkan seda! Väiksena ma seda nii palju ei pannudki tähele, aga praegu mind ikka julmalt häirib. Ma lihtsalt keeldun näiteks vanaisaga suhtlemast sellisel hetkel. Kuidagi nii tobe. (ise küll joon…niiet samas ma ei arvusta neid. Lihtsalt.. kui sa jood, siis ei ole vaja minuga suhelda..  nagunii ei ole midagi tarka ju öelda!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik