Mina mina mina

15. Nov 2008

..peole peole.. – Laupäev, kell on 21.54

Kategoorias: hot piece of ass...,mida teha`? — villu @ 09:54

Homme hommikul ärkan suhteliselt vara üles ja lähen poodi! Ma VAJAN uut plaati!!! ..nii mõnus. Ostad plaadi ja siis lähen Viljandisse ja panen uue plaadi mängima, küünlad samuti põlema ja niisama chillin omas toas. fakk. see on mõnus.

Praegu aga pean hakkama Kristi soolaleiva peole minema! ..nii unine olen juba. Aga ei.. eks ma ikka lähen!

Muuseas..Suits helistas ju täna. Mingi küsis, et kas ma sain kutse kätte. Mul oli nagu, et mis kutse..hui saingi. Eniveii.. ja siis ta mingi, et tule tule.blablabla.. et ma veel jõuaksin Tallinnast sinna. Kuna ma olin just unest üles äratatud, siis tundusin võib-olla veidi tõre ja ütlesin umbes nii, et eelmine nädal olin jumala tulemas, aga kuna ma kutset ei saanud, siis ei tule ja head pidu. ja ciao. Tegelikult lihtsalt..oleks võinud ju varem mingi veits mainida midagi vms.. aga noo..las ta olla.. Aga tore, et ta helistas. :)

…peaks rääkima vist uuest tüübist, kellega ma eile tutvusin. Ma unustasin kirjutada tast. Kutsume teda Auto Tüübiks. Sest ta mingi õpib autosid vms.. ja mingi kireks on vist autod vms. (wao) PS! olge rahulikud. temaga ei ole mingit teemat! lihtsalt..uus inimene. Mõtlesin, et jagan seda teiega. Eniveii.. käisime eile enne Heiki poole minekut mingil korteriistumisel vms.. Anna-Maria kutsus.. Täitsa tore oli vms.. kõik olid sellised toredad. Eniveii..ja siis temaga sai kõige rohkem chattitud.. tundus täitsa siuke normaalne vms. Aaa..ja siis mingi eile suutis juba sada korda helistada ja täna ja…oehh.. Ei tore poiss. Ei ütle miskit halba, aga tavaliselt kui ma ikka Tallinna satun, siis on mul ikka tihe kava ja niisama lampi mul vaba aega üle ei ole.. sorri.

PS! Talvesaapad pean ka ära ostma!!!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik