Mina mina mina

26. Nov 2008

unenägu. – Kolmapäev, kell on 9.43

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:49

Alustuseks mainiks, et ma magasin sisse..and that’s all because of my dream!

Nägin unes Spiderman’i, kes tegelt oli Mäkkaiver (no selle kostüümi sees oli tema hoopis).  Kõndisime mingi Tallinna vanalinnas ja arutasime ta muskleid (biitsepsi täpsemalt). Ma ütlesin talle, et minu arust kõik nö. superkangelased, kes kannavad hulle kostüüme (näiteks tõin Batman’i), on tegelikult paksud or something… ja Mäkkaiverile ütlesin “..aga ..sinul on küll hull biitseps ja värki!”. Ja siis ärkasin üles.

Enne seda nägin veel unes, et tegime Jelena tantsu black boxis. Mingi hullult tegime eks..ja siis jumala lampi Jelena mingi, et “oot oot…mis teete?..teeme uuesti..”või et “lähme siit edasi..”. Publik ka ei saanud miskit aru. …pääris põnev. :) lõpuni me tantsuga ei jõudnudki…

Ooooo…autoga sõitsin kah! ..ma teadsin, et mul ei ole lube, aga enam-vähem tuli sõit välja. Hullult lahe oli igatahes! :)

Igatahes. kõik need kõik unenäo pildid olid täiesti asjad, millest ma eile korraks mõtlesin vms. Võtke näiteks need superkangelased…hallloo.. see on see koer (no see Batkoer or something..).

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik