Mina mina mina

1. Dec 2008

mmm.. – Esmaspäev, kell on 15.47

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 03:48

Täna on küll väga mõnus päev olnud. Ärkasin üles mingi kell 14.00.. öösel, kui koju tulin, siis tuli selline isu teha makarone hakklihaga or something.. eniveii..hommikul hakkasingi tegema. Hullult kokkasin ikka, aga uskuge mind… seda see aasta rohkem ei juhtu! ..ja nüüd on juba õues suuht pime. niiet päris hea päev.

aaa..Oti juures pidid alguses mingid ta kursakaaslased ka olema.. (2 piffi). .ok..tahate nüüd klatši kuulda?? No muidugi tahate! ;) eniveii.. see punaste juustega piff..see kes alati seelikuid kannab.. see, kes on selle Toomase (muusik, pärimusmuusik) tüdruk.. eniveiii NAD LÄKSID LAHKU!! ;) niiet…kõik teie seal, kes ka single on…Toomas is a free boy! ;) ..niipalju siis sellest… Oti pool me siis kummutasime veini ja vaatasime Cin City’t ja niisama olime..  koju tuleku ajaks olin ikka vääga uuuu…

..varsti hakkab meil see Idla asi…wao. …ja õhtul (TEGELT KA!) hakkan psühholoogiat veits õppima! Ausalt ka! (ma ei kujuta ette kuidas ma selle eksami ära teen!…ma lihtsalt ei suuda üksi õppida.. Kui Kerli ei sõidaks Otepääle nädalavahetusel, siis ta aitaks mind..aga nuuks nuuks..)

…keegi võiks mu toa ära koristada!

..muuseas..The Killers’i plaat on ikka väga hea.. varsti võin juba öelda, mis lood mulle kõige rohkem siis ka meeldivad.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik