Mina mina mina

1. Dec 2008

..uus elanik. – Esmaspäev, kell on 21.17

Kategoorias: ***,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:17

Täiega nõme! Kirjalikus eneseväljenduses ei saanud ma läbi! fakk fakk fakk. Et siit siis tagasiside, mis õppejõud kirjutas mulle:

Nagu mida paska!!?? ..mis mu meilisõnumil häda oli?? …täiega nõme igatahes! ..Nagu, mis te arvate, et next time läheb paremini?? ..faak, miks ma siukest paska pean uuesti tegema??!!! …this sucks!

..ok..seekord võiks keegi mind helpida or something.. Kerli, keeleteadlane! ..äkki sina? ;) ..7. jaanuar on uuesti siis..

Üks hea uudis siis ka. KORISTASIN TOA ÄRA!!! :D ..ise ka ei usu! …aga tõesti! ..ma otsustasin, et ma siiski üritan oma tuba veits muuta or something.. esiteks orgunnin omale mingid guašSvärvid..no nendega on üks plaan (ei ma ei hakka oma mööblit siin värvima or something..olge rahulikud!). Nii..siis peaks siiski orgunnima omale mingid muud kardinad!!! …sest need on ikka suuht väga rõvedad! ..ja siis peaks võtma seda pruuni paberit (seda suurt..mul isegi kodus ehk on seda.) ja seda omale voodi kohale seina peale panema.. (ma Laural, no see multitüdruk, nägin seda kodus…väga lahe.). ..ja ega suurt rohkem ei saagi miskit teha. Ahjaaa..oma faking kella võiks ka valmis teha!!! ..muuseas..wc’sse võiks ka seda pruuni paberit panna..saaks kirjutada igast jura sinna.. wc’s ju muidu pole miskit teha, et saaks kasulikult aega veeta.. ;)

No need on plaanid, aga teades mind, siis arvatavasti jääb mu tuba samasuguseks. :)

..ja täna peaks see uus piff, keda hakkan kutsuma Dokumendi-Piffiks, meile tulema. Hip-Hop tüdruk kolis ju hommikul välja.. kurb. ..Ilus-Tüdruk ütles, et ta pidi normaalne olema, aga ….who knows…

ok..rohkem ei räägi ma miskit.. nädalavahetusel peab tõsiselt õppima!!!! (FOR FUCKING REAL!!!)

(..Dokumendi-Piff on vist kodus nüüd…kriiipi!)

…aga praegu hakkan siis “The Office”‘it vaatama. :D

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik