Mina mina mina

2. Dec 2008

LÕPETA SEE ÕGIMINE!!! – Teisipäev, kell on 1.57

Kategoorias: ***,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:58

 

(ses suhtes, et varsti olen selline!)

..ma pean selle õgimise lõpetama! Millegipärast suutsin ma poest osta omale Teekonna komme ja nüüd suutsin neid ikka mõnusalt sisse vintsutada omale. No ok..ma saaks aru, kui ma hommikul kommi sööks, aga õhtul ..eiei..öösel???? commoon!

Eniveii..homsest (st. tänasest) olen tervislik. Või no mitte päris tervislik, sest ma vihkan rõvedaid puuvilju (va. banaanid ja mandariinid) ja mingit kaalikat ma niisama ei viitsi ka sisse ajada endal.. Igatahes plaan on selline, et võin kõike süüa, aga hommikul! ..no, et nagu mida lähemal õhtule, seda vähem söön! …proovime seda loogikat. Vaatame, mis juhtuma hakkab.

Muuseas. Mäletate, ma nagu lubasin psühholoogiat õppida…ou well. kas te arvate, et ma õppisin seda? ..issver..ma panin need paberid, mida oleksin pidanud lugema, hoopis sahtlipõhja! nagu mida?? ..eiei..tuleb end käsile võtta!

Türgi Mees lähebki umbes kahe kuu pärast Hollandisse. urrr… meil on hull diil, et ma lähen talle sinna külla (ei tea, kas ta nagu majutab mind?! …cause like i don’t have money!!!). Sitaks tahaks minna.. kuigi ma ei usu, et mina tast enam nii arvan, kui toona. Aga  ou well.. vaatab asja siis, kui ta seal on..

ahjaa..eesti meestel on suuruselt kolmas peenis. Me, eesti naised, peaksime siis täitsa sillas olema ju! Niiet, ei tasu siin miskit viriseda eesti meeste kallal. ;)

Oooo…meil tuleb ju akadeemias jõulupeoks mingi karnevali teema or something. Ma küll olen sellest ainult kuulnud, aga tundub lahe ju!?!?! ..kostüümiga on nii, et ma täpselt ei ole veel miskit aru saanud, aga loodame, et leian miskit ägedat. aaa…ja sel peol pidime tantsima oma IDLA kava kah. oehh.. ma ei teaa..tundub keeruline, aga ei..TEEME ÄRA! :D Loomulikult! ..ma usun, et see on sitaks fun! ..no kuigi mind trikoos kitsejooksu tegemine eriti ei tõmba. (fakk.. söö juurikaid ja mitte ära vintsuta šokolaadi või rasvaseid makarone siin!!!!!)

PS! ..mulle väga meeldib see The Script’i lugu.. hmm.. fakk. no see, mis raadiost koguaeg tuleb.

magama siis.

Head ööd.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik