Mina mina mina

6. Dec 2008

Psühholoogia, here i come! – Laupäev, kell on 16.01

Kategoorias: 1 — villu @ 04:02

KUna ma PEAN õppima, siis see nädalavahetus ma välja ei lähe! (wao..impressive!) Eniveii.. kohe lähen 16.07 bussi peale ja sõidan vanaisa juurde. Seal hakkan tõsiselt õppima, sest mul ei ole siin netti ja vend tuleb kohe koju ja ajab mind siit arvutist ära. (sucks) Aaa…muidugi kell 17.00 hakkan veel sarja “Gossip Girl” vaatama, aga ma usun, et ma tuleb toime. (hopefully!)  Tegelt ka..juba see on suur asi, et ma mõtlen vähemalt selles suunas!

..otsustasin, et ei maini Kunstipoisile, et Tallinnas olen. Arvatavasti ei näe ma teda ka järgmisel nädalavahetusel (sucks sucks sucks!), sest siis muud üritused. Ei maini seepärast, et vastasel juhul läheks mu õppimisplaan nässu! …ja seda me ju ei taha!

aaa…kell 22.50 on etv pealt täna hea film “Stanger than Fiction”. Soovitan vaadata. Mulle on jäänud mulje, et see on täitsa hea film. Kui mul endal meeles on, siis mina vaatan seda! ou yeah!

Igatahes ootan juba vaheaega. Muuseas..varsti, kui mul meeles on, postitan oma jõulusoovide wish list’i. No muidugi enamus neist kinkidest on väga kallid, aga vähemalt on mul endal silme ees, mida ma järgmine aasta peaksin siis esmajärjekorras soetama hakkama! ;)

Ok. peab liikuma hakkama. Ciao.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik