Mina mina mina

7. Dec 2008

ajan paska.. – Pühapäev, kell on 1.56

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:57

 (haha)

Just oli etv pealt “Pöffihunt”. Pekki, ma pole ikka ühtegi PÖFF’i filmi jõudnud vaadata! Sitaks nõme. No ma ei saa ju nädala sees midagi vaatama minna. ..no Viljandis oli paar PÖFF’i filmi, aga need said juba läbi ja mul oli koguaeg mingi trenn vms. …no eks ma üritan kuidagi Tallinnas mõnel nädalavahetusel jõuda vms. …või siis hmm…jaanuaris on vist kah miskit. no loodame, loodame. 

aaa..miks ma üldse seda rääkima hakkasin! ohh.seal oli (“Pöffihundis”) üks tüüp Tõnn Sikk. Uskumatu, et mul see nimi üldse meeles on. Igatahes…suuht cute tüüp. ;) ..kunagi tantsis ta tantsupeol täpselt minu kõrval (wao) …ja võib-olla isegi rääkisime paar sõna. ..ja siis kunagi oli mingi pidu…jahh..seal oli ta ka. Eniveii..cute cute cute. ;)

ok..sorri, see ei olnud eriti oluline.

Küsimusele, kas ma olen täna õppinud, võin vastata, et esimesest leheküljest ei ole ma edasi saanud. FAKK! No näete, mul ei ole mitte mingisugust …hmmm..mis sõna see on?… vastutustunnet? enesepiitsutamis tahet? …fakk, ma ei tea, mis sõna see on. Kusjuuures, ma ei tunne end halvasti kah selle pärast.

Teate, mis ma tegelikult teha tahaksin? 

Tahaks ÄRA! ..ükskõik kuhu! …kus ei oleks kohustusi. (mitte, et mul neid praegu meeletult oleks..) Tahaks lihtsalt minna. olla vaba…kõigest! Tahaks elada niimoodi, et a’la pakin koti ja lähen. HOmme olen Riias, nädala pärast Pariisis, 2 kuu pärast faking Aafrikas… ja kui raha ei ole, siis töötaksin.. ja kui enam ei meeldiks, siis läheksin edasi. Mul võiks olla veel videokaamera (fakk, enda oma on katki. fakk, muidu saaks filmida näiteks oma elu Viljandis, mis oleks sitaks lahe nagu!…i mean filmimine.) ..ja siis kui miskit näen, siis filmin ja värki. Nii lahe oleks! Ma loodan, et ükskord ma tõesti lähen! (no …tegelikult võiks mõni sõber ka kaasas olla.oleks fun’im..aga eks ma saaksin üksi ka hakkama.. võib-olla olekski põnevam).

..naljakas. Millegipärast ei unista ma sellest, et mul oleks abikaasa ja lapsed ja meil oleks tore kodu ja me kõik käiksime tööl korralikult ja värki. ma ei tea. ma ei tea. No eks ma kindasti tahan neid asju.. või äkki ma arvan, et ma peaksin tahtma neid asju? …

aaa..muuseas, see film “Stranger than fiction”, mida ma hullult üles haipisin. Well.. minu arust suht sitt film. sorri, kellele meeldib. Igav, peaks olema humoorikas, aga ei ole seda mitte.. igatahes, ei ole eriti põnev vms..

Teate, ma kutsusin ju Kunstipoisi endaga Pariisi kaasa. :) hehe. nooh, ta ütles, et see aasta ei tule. ..aga üldiselt tahtis ta rohkem selle kohta teada. Ma võin kohe öelda, et me ei lähe kuskile! 

Miki vastas küsimusele paremini. Ta oleks kohe tulnud..niiet ehk temaga ma lähen.. 

Ma isegi ei taha Pariisi minna.. see tundub nii nõme koht olevat. Inimesed pidi õelad olema ja eriti õelad veel inimeste vastu, kes prantsuse keelt ei mõista. ja uskuge mind, seda ma ei mõista!

.ei tea, kas vanaisa teab, et ma tahan kuskil veebruaris või märtsis Amsterdami minna? …no vaatame..

ps. Maggie Gyllenhaal on julmalt Linda (Svea kursaõe) nägu. 

Muuseas..see soolatüüka moodi asi. well..ma panen seda mingit hullu keemiat selle peale.. ja ütleme nii, et see ei toimi, kuigi ma midagi tunnen. Nagu pigem midagi, põletavat?…ei oska seletada..

Issver..ma lihtsalt juran siin niisama.

(siin võiks täitsa magada..mm..)

FAKK, MINE ÕPPIMA!!!!!  (haha…st. lähen telekat vaatama??) EI!!!! ÕPPIMA!!!! (…) SA OLED TÄIELIK DEBIIL!

Ohhh..rääkisime Sveaga just mingi paar tunnikest telefoniga..mmmmõnus! Kahju, et ma kodus ei olnud, siis oleks saanud real life’s rääkida! Nagu liiga mõnus. :D

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik