Mina mina mina

11. Dec 2008

Kuidas siis hingata? – Neljapäev, kell on 22.47

Kategoorias: tarkust-täis — villu @ 10:57

…et te täpsemalt aru saaksite, mida ma selle hingamis-jura all mõtlesin. (ps. aga ma ei ütle, et see jura on!)

Uurimisteks valmistumine

Ma soovitan, et enne ükskõik, millise uurimise ja uuringu tegemist eemalda enne piiravad riideesemed nagu näiteks vööd või rinnahoidjad. Kui sa kannad prille või kontaktläätsesid, võid sa tahta need eemaldada, et su silmad saaksid lõdvestuda.Anna oma korterikaaslastele teada, et sa ei taha, et sind segatakse.”

“Nüüd too oma tähelepanu oma vaagna alaossa- see on piirkond häbemeluu ees, sabakondi ees, taga ning külgedel. Eriti märka vaba piirkonda suguelunditest kuni lahklihani, nende vahel. Kontrolli, et sa ei kaasa sellesse pärakut ega kitsenda kusejuha või genitaalide sulgurlihaseid. Samuti kontrolli tuharapiirkonda igasuguse pingutuse ajal. Kui sa ei ole kindel, kas hoiad pinget nendes piirkondades, tõmba kokku tuhar, pärak ja vaagna alaosa 7 sekundit ning lõdvestu seejärel. Korda seda tegevust mitmeid kordi, kuni sa tunned ära pinge ja lõdvestuse nendes piirkondades.

  Märka kuidas vaagna alaosa liigub kui sa hingad sisse- välja.

Kas sa tunned mingisugust avanemist, laienemist sissehingamisel?

Kas sa tunned koondamist, liikumise toonimist väljahingamisel?

Tunne kuidas su pärak avaneb kui sa hingad sisse ning kuidas ta õrnalt sisse tõmbub väljahingamise ajal. Märka, et ta avaneb ning tõmbub sisse ilma sinupoolse jõupingutuseta.

Samuti märka kuidas suguelundite piirkond avaneb  ja pundub kui sa sisse hingad ja kuidas ta kergelt kokku tõmbub kui sa välja hingad. Naised võivad märgata, kuidas tuppe seinad laiali hargnevad ning tuppe ava  laienemist sissehingamiseja kokkutõmbumist välja hingamisel.”

..katkend.

..niiet soovitan soojalt ka teil enda hingamisega tegeleda! ..ja sügavuti! ;)

 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik