Mina mina mina

31. Dec 2008

Miss Ott! – Kolmapäev, kell on 16.03

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 04:09

Ott on ikka nii armas! :D Ta on umbes nagu Mati, aga noorem. (no ..veidi on nad ikka erinevad…) Ei no tõesti! :D  Hea, et ma teda ikka tean! ..cool.. :D  

…ahjaa..aastavahetuse plaanid selged. Kodus oleme. (suuht). ohh meid laisku küll… 

..tahate naljak kuulda? Nii.. ma ei saa..vanaisa on ikka kummaline. :D hehe.. ses suhtes, et ma ei ole ta mingi girlfriend or anything.. mingi eile tuli minu juurde näitama oma mingit žiletti.. (wao…mingi vibreeris ja paska..) ja siis tuli lasi minu peale mingit rõvedat haisu..(haha..:D …ok..see oli naljakas.) ..no see oli mingi parfüüm..aga who cares. Great. tänu sellele pidin terve öö seda haisu tundma.. nice.  (kui ta oleks mu mini loverboy olnud..siis oleks jahh cute olnud vms.. aga ta ei olnud mu mingi loverboy! NIIET! …)

..nooh..ma loodan, et oli lõbus lugeda.. muuseas..issi lubas mulle järgi tulla..  lucky me! :D

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik