Mina mina mina

4. Jan 2009

Hopeless romantic! – Pühapäev, kell on 15.30

Kategoorias: hot piece of ass... — villu @ 03:31

aww..tänks Contemporary Girl (..kuigi Dorky oleks palju cute’m nimi!)! ..ta muidu on suuht Tallinna lähedalt.. (aga siiski mitte päris Tallinnast..niiet ehk on sul õigus! – vähemalt väga loodan!) :)

..ok.. kas minna Viljandisse täna või homme? ..hmm.. samas, ma tahan oma kella teha, aga samas.. ma ei saa 2 nädalavahetust koju..niiet..hmmm.. paneb mõtlema.. Peale selle, isa lubas täna pannkooke teha..! ;)

Teate kui tubli ma olen olnud! ..ma olen oma raamatuga “Tuulest viidud” (nagu ma mainisin, võtab mul lugemine kaua aega..) täitsa kaugele. Isegi simsi ei mängi enam, sest raamat nii põnev. Hommikul ärkasin üles ja hakkasin kohe lugema! Uskumatu!  ..kõik, mis ma siiani oskan öelda on, et see Ashley on täielik munn! ..ja ma loodane, et see tüüp, kes kuulis Scarlett’i ja Ashley juttu pealt, et tema on see suur love! ..aga who knows.. niiet ma juba ootan, et mida edasi saab! :)

Eile vaatasin siis filmi “Inglise patsient” ka lõpuks ära. Ma ootasin midagi muud, aga ou well.. See peategelane mees mulle üldse ei meeldinud.. Selle naise real husband oli palju normaalsem ja cute’m! ..aga jahh.. Kuigi see film ei kuulu minu lemmikute hulka, ma siiski nutsin.. ohh mind küll! Parandamatu romantik. Ja ma ikka usun suurde armastusse ja et kuskil on perfect mees, kes ei olegi munn! ..ohh..mind küll.. 

..tahaks filmi “Bridges of Madison County”! ..vot seda vaadates ma nutaks ja värki! 

..ja kui ma oma “Tuulest viidud” ükskord läbi saan, siis vaatan filmi ka ära! (kuigi kunagi kui pisike olin, siis vaatasin seda..) 

ok..vend tahab magada, ei tohi siin klõbistada..(klaviatuuriga).

Ciao.. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik