Mina mina mina

7. Jan 2009

Säästureziim here I come!!! – Kolmapäev, kell on 1.33

Kategoorias: hot piece of ass... — villu @ 01:34

ok..ma pidin juba kell 00.00 magama. Pekki. (kohe lähen!)

Hommik oli küll jube. Inna tunnis mõtlesin küll, et kohe jään magama – meeletu uni. Koju tulles magasin kella 20.00′ni …seepärast mul veel und ei olegi, mis on tegelt halb!

Minu Türgi-Mees (ma võiks ta pärisnime ka kasutada..aga nii on teil lihtsam teda meelde jätta) sõidab Amsterdami 31. jaanuaril või kuskil siis.. hmm.. ma äkki lähen siis mingi märtsis vms.. Ma ei kujuta ette, et mida ma peaksin oma vanematele või nooh..inimesele, kes raha annab..ütlema, et kelle juurde ma lähen. Ma ei usu, et nad aru saaksid, kui ma ütlen, et Türgi-Mehele külla lähen..tegelt ka! Ema lubaks jahh..aga mingi isa või vanaisa.. aiai. Midagi tuleb välja mõelda.. samas..ma ei tahaks ja ei peakski ju valetama! See oleks tobe! ..ega ma enam algkoolis ole.. MIs teie arvate? ..hmm..

ok..plaan. Ma pean raha koguma!!! 

See tähendab!

NO DRINKING!!! NO VÄLJAS KÄIMIST! NO PLAATIDE OSTMIST! NO MUU JURA PEALE RAHA RAISKAMIST!!!! (no ok..või lihtsalt vähem tuleb seda teha..)

..kui ma mingi iga kuu n. 1000 eeku kokku hoiaksin, siis oleks päris hea.. (hmm..)  Palju üldse lennupiletid maksavad? ..või äkki lähen bussiga? ..eniveii! ..KÜLL MA KUIDAGI SINNA SAAN! :D tegelt ka! ..ma ikka väga tahaks minna. Pole teda kaua näinud.. Ei tea, mis ma tast siis arvaksin`? ..ja parem oleks, et ta minuga tegeleks..sest muidu! ..eino tegelt ka..ma ei sõida sinna ju selleks, et mingi üksi hängida seal vms.. Ta pidi hakkama mingite teiste erasmuse inimestega koos elama..mingis korteris…niiet ta saab mind hostida.. mis on ülisuper! :)  

..ohh jahh.. ma loodan, et ma lähen ja ma loodan, et kõik on lahe vms.. no ei tea.. 

..ma nägin teda ju unes. Ta tuli mulle Viljandisse külla..koos oma isaga. (kes istus teleka ees ja sõi). Ja siis oli mul Svea ka külas..ja ülla-ülla.. ta hakkas Svead mingi sebima.. (..aga no unenäos oli veel igast imelikke asju..niiet jahh..aga see savi).

Mul on nii palju plaane, kuhu minna see aasta.. aga mul ei ole raha! faak. (ps! telefoniarved pean ka väiksemad tegema! st. ma ei helista enam kellelegi!)  Peaks..Tallinna-Viljandi vahel mõnipäev tööd tegema.. ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik