Mina mina mina

9. Jan 2009

Tüdruk, kellel ei ole elu! – Reede, kell on 21.05

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:06

 

Halvad uudised. Ma käisin poes. Ja ma ostsin kommi. Ja ma tegin omale veel omletti. Ja ma sõin veel banaani ka. Great. Päris hästi läks mu plaan ju!   …no pohh.. i think i will survive! 

Ok..natuke paremad teemad.. Klatši tahate kuulda??? :D (kas klatš on halb? …samas..ega see ei ole ju mingi saladus.. lihtsalt.. ..no sorri kui mul elu ei ole eks…) eniveii..tagasi teemasse! Riinu mäletate? (tüdruk, kes ka koos meiega sisseastumiseksamitel käis.. eniveii.. uu uu uu… mäletate tüüpi, kes tal seal tantsis eks? ..igatahes.. nad on paar! haha.. :D …aww..isn’t that sweet. …kusjuures nad olid enne ka paar olnud.. ja suvel kui me Riinuga rääkisime, siis ta veel ei teanud, kas nad hakkavad uuesti koos olema või mitte.. Ja mida mina nüüd teada saan.. täitsa hull! :D ..ei cool. Next time kui Riinu näen, siis üritan rohkem teada saada! põnev põnev! ;)

..Suur-Armastus on meil ka nüüd külas.. tore tore.

(vb see ajaski mind sööma?)

..suuht igav on.. aga eks ma hakkan simsi mängima või raamatut lugema (st nolaiifima..nagu ikka..)

Cause i just don’t have any life!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik