Mina mina mina

12. Jan 2009

Master Chef! – Esmaspäev, kell on 0.52

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:53

Ok..it’s official! I’m a FREAK!!! ..ma olen faking 9 tundi (kui mitte rohkem) simsi mänginud!!! ..mul tõesti ei ole elu!

..mäletate ma mängisin oma tantsu-simsiga eks, no see, kes käis mul ülikoolis tantsu õppimas ja paska..ja hiljem töötas ka tantsuerialal.. saate aru, see munn suri ära!!! ..nagu lihtsalt selle pärast, et ta ei suutnud ise külmkapist toitu võtta.. gaad! ..igatahes..ülipask nagu! … ohh jahh.. ok..ma rohkem ei räägi oma meeletult põnevast simsi-elust!

oo..mis mina täna põnevat tegin? :) …ärkasin üles, läksin Selvusse ja tõin igast söögikraami ja hakkasin kokkama. Jahh, mina hakkasin kokkama. Võtsin kokaraamatust retspti (no ma pidin seda suht muutma.. no sest baklažaani meil poes ei olnud …üllatus-üllatus.. selle asemel panin suvekõrvitsa.. ja tomatikastme sisse panin veel ananassi..jammi..) eniveii.. selle asja nimi oli vist mingi “Kreekapärane vormiroog”.. ja uskuge mind.. see oli SITAKS HEA!!! :) ..ootan juba homset, siis saab seda jälle süüa.. jammi! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik