Mina mina mina

19. Jan 2009

..ei taha tantsuajalugu! – Esmaspäev, kell on 1.28

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:31

No nii… back in internet! jeii…

eniveii..kuidas mul läinud on? ..päris hästi.

Sval oli reedel sünnipäev, kuhu ma obviously ei jõudnud.. arvatavasti sõid nad head kooki ja ajasid arukat juttu (..mmm). :) ..aga ma tulen ja siis sööme jälle kooki! jees jees.. ;)

Täna siis oli meil tantsupeo ülevaatus.. päris põnev oli. Ei nooh.. hästi läks vast.. vedas, et jõudsin kõiki tantse tantsida.. aga see savi..

..nii.. oo..ja õhtul tuli siis Juss.. ja kuna nii igav oli, siis otsustasime kooki teha. Kutsusime Oti ja Tantsupartneri kah.. oo.. kook oli eriti põnev.. Igaüks pidi võtma a’la 3 asja, mida tahab koogi sisse panna ja nii tegimegi koogi.. väga loominguline lähenemine.. :) oo..ja Juss tegi meile mingit pastat.. aga see oli ikka sitaks hea! ..oehh.. täna sai küll liiga palju süüa! mmmm..

aaa..ja paistab, et ma ei tulegi vist teisipäeval koju.. Ott ja Tantsupartner pidid meie juurde tulema siga tegema.. nagu otseses mõttes siga. ..(as food!) ..ja siis nö tähistame kooli lõppu or something… 

..aga no võib juhtuda ka, et ehk tulen ikkagi teisipäeval.. who knows.. ;)

Homset (st. tänast) tantsuajalugu ma jummala kardan…ausalt ka! …kriipi!.. nagu ma siiani ei tea, mida ma seal teen.. fakk.. hommikul tuleb vara ärgata.. pekki pekki pekki!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik