Mina mina mina

30. Jan 2009

Dan In Real Life – Reede, kell on 2.39

Kategoorias: Film — villu @ 02:39

Täna vaatasin siis filmi “Dan in real life”, mille otsa ma sattusin tänu üldse ühele mu lemmikartistile Sondre Lerche. Tema muusika on seal.. (muuseas, tal on täiega kummaline.. näost.. selline huvitav..aga mitte mingis imelikus mõttes! Hullult põnevad on ta silmad..)

Muidu oli selline tore film. Selline tavaline romantiline komöödia. Seal oli siis üks pereisa (Steve Carell), kellel on 3 tütart. Nende ema, ehk siis pereisa suur suur armastus suri ära ja siis jäid nad neljakesi. Lapsed eriti ei austa isa..või nooh..isa on mingi suuht karm vms, ei luba neil midagi teha ja nii.. Eniveii.. lõpuks sõidavad nad mingile suguvõsakokkutulekule, kus kuidagi kohtub pereisa mingi naisega (raamatupoes), kes talle sitaks meeldib. Nad mingi chattivad tunde ja paska.. eniveii.. aga pärast tuleb välja, et see naine on tema venna uus tüdruksõber.

Eniveiii.. seal on selline mõnus huumor ja nii… eniveii.. enam-vähem võib vaadata vist..

..no selline tavaline..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik