Mina mina mina

7. Feb 2009

Perfect taksojuht! – Laupäev, kell on 0.41

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:42

Ok, arvake, kes just lõpetas Mesikäpa kommi söömise? …oi oi..raske arvata.

Uskumatu, aga on reede (no põhimõtteliselt on juba laupäev..) ja ma olen kodus. Impressive. Käisin Svea, Liisa ja Kerliga linnas.. sellised õhtud on nii normaalsed.. Lihtsalt istuda ja rääkiga igasugustel teemadel..

aaa, aga mida ma rääkida tahtsin oli see, et kui me koju tulime, siis seekord saime taksoga eks. Eniveii.. appi! Te ei kujuta ette kui lahe taksojuht see oli! :D ..mingi täiega tegime kõik seal joke’i ….elulahe taksojuht. Näiteks.. Liisa ütles meile, et tema tüüp ostis talle selle kollase vesti autosse, et nooh, seaduses on kirjas vms.. aga see pohhui.. no me muidugi kohe, et “haha..kindasti on seaduses kirjas.. varsti ütleb, et toas peab kandma toatüdruku kostüümi..või jänese (like a playboy jänku) … jne..” (no nagu rollimängud..you know..) ..ja hullult naersime seal..ja siis lampi ütles taksojuht, et “mulle meeldivad õed..” :D nagu mida?? …eniveii..hullult naersime kõik. Tõesti lahe taksojuht! :D  

..eniveii..ja siis kui ma jõudsin ukseni, siis ma endiselt naersin..ja ma olin nii õnnelik! (ok..neid hetki, kus ma tunnen, et ma olen kõige õnnelikum inimene universumis, on päris palju….aga…) Lihtsalt nii hästi oli kõik. 

ohh…i’m this one happy person. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik