Mina mina mina

18. Feb 2009

..no kui sul tõesti mitte midagi targemat teha ei ole.. – Kolmapäev, kell on 23.44

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:44

..mingi eriti nõrk olen. Kell ei ole üldse nii palju ja mul on juba uni! 

Great. laupäevane pidu lükkub edasi.. nice. just siis kui ma omale perfect korseti sain! ..nice. (tegelt ka.. te ei kujuta ette ka kui kuum ma sellega välja näen!) 

oo..ma unustasin mainida, et me käisime eile jazziõhtul kah. uuu..ja arvake, kes seal seekord esines? .. ;) ..jahh, see oli Trompetipoiss. :) ..suuht..what can i say? ..kuidagi väga närvis oli..või noo.. väga nagu ei suutnud nautida oma asja.. ei tea.. aga nooh, rohkem harjutamist or something (nagu publiku ees..) ja niisama vabamaks laskmist… muidu.. tubli poiss. 

oo.. veel uudis. Vabajalad kutsusid mind (st. minu tantsupartner kutsus.. ehk siis et tema naisel on sünnipäev) sünnipäevale. Cool. Feel so special.. aga nooh..ma ei lähe. Esiteks, sest ma sõidan Tallinna ja ma ei viitsi mingi sellise asja pärast siin rohkem passida…ses suhtes, et nö pikk nädalavahetus on ju. ..aaa..ja peale selle.. nad mingi kelgutavad seal vms..

no pole oluline eriti. 

Haha.. nägin siis pilte, mida sellest meie reedesest peost tehti.. suuht põnev oli. Et nägid ka, et kes peol olid, ja et mida ka mina seal tegin.. eino tore tore.

Issand kui boooooring jutt. sorri, et lugesite. (..aga no ma olen hullemat paska ka kirjutanud)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik