Mina mina mina

24. Feb 2009

Entre Les Murs – Teisipäev, kell on 0.21

Kategoorias: Film — villu @ 12:22

Hea uudis. Käisin üle pika-pika aja kinos. Vaatasin siis filmi “Entre les murs” ehk eesti keeles siis “Seinte vahel”. 

Nagu ma märkasin, siis võitis see film Oscari parima võõrkeelse filmi eest. 

Peale filmi vaatamist tuli selline tunne, et täiega tahaks kooli tagasi. Imelik i know. Et minna koolis täpselt sellisena nagu ma praegu olen. ..ja ma isegi tahaks õppida, kuigi no mitte kõike..aga jahh. 

Veel rohkem tuli mul tunne, et tahaks õpetaja olla. Mitte, et seal filmis oleks midagi head õpetamises..või nooh.. aga jahh. Ma olen enne ka õpetaja tahtnud olla. Naljakas. Äkki peale tantsu õppimist läheks õpiks mingiks õpetajaks? ..et pigem tahaks põhikooli/gümnaasiumi õpilastega tunde teha… i guess. Ma ei tea.. igatahes nii lahe oleks olla õpetaja. Raske ja keeruline ja närvesööv ka muidugi, aga ikkagi. Tantsu õpetamine on ikka veidi teine teema.. (no ka muidugi raske ja närvesööv…) aga who knwos.. ehk must kunagi saab õpetaja. :)

aa..ja üks piff, kes seal tõmbles oli ikka eriti rõve! ..No kui te seda filmi vaatate, siis saate kohe aru, kellest räägin. 

..vot sellised mõtted siis sellest filmist.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik