Mina mina mina

7. Mar 2009

tüdrukud on nõmedad! – Laupäev, kell on 16.22

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 04:23

..elus olen! :)

Ei jah, eile oli väga fun. 

Käisime vanaisaga hommikul poes ja värki.. oehh.. päris karm oli. Vedas, sain 2 uut plaati! (it made my day!) Svjata Vatra ja John Lennoni plaadi. oehh.. nii hea tunne on. :) Praegu surfan niisama internetis ja otsin veel paremaid tundamatuid (minu jaoks) artiste! :) …olen neid pääris palju juba leidnud.. äkki suudan kuidagi veenda vanaisa, et me telliksime neid. no sest nii odavam ja neid nagunii Eestis ei ole…. niiet.. vaatame…

ooo.. Joy Divisioni tüüp helistas. (öösel oli mingi sõnumi ka saatnud..) eniveii.. helistas, et umbes, et kas me tahaks miskit teha vms.. aga jahh.. ma ei saa, ma olen nii daaa inimene.. Ma tundusin vist veidi kuri or something.. tegelt lihtsalt.. mulle tuleb otse öelda, et “davaii.. lähme sinna, saame see kell kokku ja blablabla..” ..mitte mingi, et “mis teed?..äkki? …mis õhtul teed? ..no ma ei tea…blablabla..”. Konkreetsust oleks vaja! ..aga ma suuht, et ma ei tea, mis ma teen ja blablaba.. ja siis ta ei suutnudki midagi välja mõelda ja siis mul oli nagu, et whaat ever.. eniveii. vb ta veel helistab, aga jahh..

..ma olen nõme. aga noh.. ou well.. whit happens.

Ok.. sukeldun oma muusikamaailmasse tagasi…

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik