Mina mina mina

8. Mar 2009

Joy Divisioni tüübist veidi.. – Pühapäev, kell on 5.04

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 05:04

Ma vaatan, et ma vaatan ikka väga sügavaid filme! ooo jaaa! ;)  

Issver.. see Joy Divisioni tüüp helistas eile nagu mingi 4 korda vist. hmm. päris hea. Unustasin öelda, et ta kutsus keeglit mängima or something.. umbes, et ta oli seal mingi 2 sõbraga ja et ma ka tuleks või nii.. mul oli nagu, et whaat?? …. nii et päris põnev. 

aaa..ja siis hiljem helistas ta veel, et mis ma järgmine nädal teen ja värki.. ja siis ta mainis..(no ma loodan, et ta tegi nalja.. ) et ta tuleb viljandisse vms. sest ma kogemata suutsin mainida, et reedel sünnipäev viljandis.. aga samas..ma ei öelnud, et see minu oma on. hmm.. niiet. Aga jah. põhiline on, et ta mingi ei ilmuks reedel äkki viljandisse, et “ciao, mis teed.. ma ka siin..” ..siis ma olen suuht fucked!  

Appi, nüüd te peate mind ikka eriliselt nõmedaks tüdrukuks. No kahju küll. Ei, ta on tore.. te lihtsalt ei tea, milline ma olen. täpselt selline ma olengi. õudne. aga jah… lihtsalt.. 

Peaks vist magama minema? … pesud on ikka pesemata. pekki. küsimus. kas linast riiet võib pesumasinas pesta? ..hmmm..(millegipärast arvan, et võib..)

ok..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik