Mina mina mina

15. Mar 2009

Just be yourself! – Pühapäev, kell on 1.01

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:01

Nii cute, et täitsa pekkis kohe. Hipitüdruk kinkis ju mulle Grey Anatoomia selle 5. hooaja..vms.. eniveii.. ja seal on see Izzy ja siis see tema kuum surnud tüüp Danny. Fakk!!!! NAd on nii armsad ja kuumad! ..nagu täiega lahe! …kogu sari võiks ainult neist olla!

aa…ja urr.. see uus tüüp, kes selle pilukaga hakkab tõmblema.. eniveii… nad on NII KUUMAD! ..ülicool nagu!

..ja siis veel, kes on supercute’d..on see Meredith’i õde or someone ja see McSteamy. ;) ou yeah baby!

MA praegu ei jaksa enam vaadata, aga ma juba ootan homset, et ma saaksin seda edasi vaadata!!! … fakk.. noulaifimine on cool!

..ps. Peaks mainima, et me saame Jussiga ikka väga hästi läbi, mis on väga cool. No sest näiteks esmaspäev ta rääkis mulle igast isiklikke asju.. ja siis niisama on ta ka ülinormaalne nagu. I’m suprised. või no.. tore.

Mul on täiega selline tunne, et mida rohkem ma olen Mina, seda rohkem ma inimestele meeldin.. (no see fun fun-mina..). KUmmaline, aga see on tõesti tõsi, et tuleb lihtsalt iseendaks jääda.

..ja veel, mis ma mõtlesin. Ma olen täitsa rahul (enam-vähem!) endaga. hmm..no mitte päris rahul. On veel palju-palju vigu, millega tuleks töötada, aga kõige hullem ma vast ei olegi..

ohh..ootan juba homset, et saaks seda Grey Anatoomiat edasi vaadata! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik