Mina mina mina

30. Mar 2009

ÕUDNE! ÕUDNE! ÕUDNE! – Esmaspäev, kell on 14.51

Kategoorias: hot piece of ass... — villu @ 01:51

Väga hull! Mingi ühe nädalavahetusega on NII palju muutunud! täiesti õudne kohe!

Nagu te aru saite, siis date Pika-Tüübiga läks hästi. Mis date’l toimus? ..ouu.. no suht tutvusin ta poole suguvõsaga. okok. liialdus. venna ja õega + nende kaaslastega. ok..ma ei viitsi seletada, mis kõik seal toimus, aga hullult lahe oli! :D  

(ooo.. ps! ta õele, vennale, õe tüübile ja venna pruudile ma jumala meeldisin! :D ..niiet see cool.)

..nii siis eile rääkisime mingi mitu tundi msn’is. Ta installis omale msn’i selle pärast. like whaat? aaa.. ja siis täna käisime lõunatamas koos. :) ..ja õhtul vaatame koos filmi ja hommikul toob ta mu linna. 

NAGU WHAAT? ..see ei ole mina!!! ..kusjuures..ma natuke juba kardan kõike. ma ei tea miks. Bussis istusin, siis tundsin, et olen kuidagi ahistatud. Õnneks sõidan homme peale arsti (kui kõik hästi läheb!) kohe Viljandisse ja järgmine nädal olen üldse Hollandis. Niiet jahh.. Tegelikult usun, et siis hakkan teda mingi hullult missima.. aga jahh.. ei hullult tore on! :D ..muidu harjumatu, et suht koguaeg kellegiga koos.

 

aa..ja lõunatamisel oli nii naljakas. Ta oli hullult närvis.. haha.. that was kinda cute.. :) ..aga ei, meil on nii palju rääkida. Me lihtsalt möliseks jumal teab kui kaua. ..hullult tore ikka. :)

…õhtul tuleb ta mulle siis vanaisa juurde järgi.. oehh.. kriipi on see, et ma pean jälle ta õde nägema (kriipi!) ja vb ka ta vanemaid (KRIIPI!). Et ma üritan kuidagi hakkama saada..

..liiga imelik. See on see kui sa hakkad äkki “jah” ütlema asjadele. 

:D (mingi smail siin koguaeg näos!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik