Mina mina mina

31. May 2009

Superbad – Pühapäev, kell on 18.43

Kategoorias: Film — villu @ 05:43

Üle pika-pika aja vaatasin mõnd filmi (no ma mõtlen nagu tahtlikult). Seekord siis film “Superbad”. MIks ma küll nii kaua ootasin, et seda vaadata?.

Eniveii.. suht selline tavaline noortekomöödia, aga üllataval kombel natuke isegi õpetlik. No kui tavaliselt on vist (filmides) nii, et mingid nohikud lähevad peole ja siis saavad omale tüdrukud (no lõpuks).. (oot..on vist nii?!) siis selles filmis oli näide, et kui sa mingi purjus oled, siis see ei ole eriti cool.. või nooh..et niimoodi tüdrukuid ei saa.. (kinda..) aaa..huumor oli suht ok. ..et natuke sai ikka naera..

..politseinud olid head! :D haha.. eino tõesti.. ja McLovin.. hehe.. :)

MIks ma üldse vaatasin seda filmi, oli ainult selle Michael Cera pärast. Fakk, ta on ikka sitaks kuum. Siuke dorky-cute kuum.

..kusjuures see Johan Hill oli ka suuht ok. või nooh.. siuke hmm.. cute.  

..aga ei.. see michael oli ikka kuumem, kuigi mulle ta siin filmis nii väga ei meeldinud!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik