Mina mina mina

1. Jun 2009

Kus minu motivatsioon on??!! – Esmaspäev, kell on 14.29

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:29

Vaatasin just neid dieedidoktoreid ja hakkasin mõtlema. Kas inimest on tõesti võimalik nii palju muuta? No samas, kui sa hakkad mõtlema, et eks ka see on muutus, et ta üldse mingeid rõvedaid asju hakkas sööma. Aga kas tõesti on võimalik, et ma tahaks iga päev jooksmas käia? Iga päev ainult tervislikke asju süüa? 

..muidu kui seda saadet vaadata, siis see jumala innustab eks. Näiteks ma sõin vist pizzat seda vaadates.. well.. suht süda läks pahaks. öka. Ja nüüd kui ma nägin mingit naist, kes tõesti muutus! Ta nägi nagu sitaks hea välja.. siis mõtlesin, et fakk! ..ma saaksin ju ka! ..või vähemalt tahaksin! 

Näiteks sööksin hullult tervislikku toitu ja hakkasin jooksmas käima? ..ma peaksin jooksma ainult 20 minutit päevas.. see ei ole ju nii palju. Peale selle.. äkki saaksin natuke päikest kah! 

..kusjuures..see on päris hea idee. Ma olen suht excited. Tahan juba asjad kokku pakkida ja (ps! ma triikisin peaaegu kõik on pesud ära! wao!) Viljandisse sõita. Siis tee peal õpiksin ja kodus õpiksin, siis õhtul vaataks etv pealt üht uut sarja ja siis õpiks edasi. aaa..ja enne seda sarja võiks jooksma minna. Päris hea idee tundub olevat. 

Ok. Ärge nüüd väga palju must ka lootke. Fakk! Ma ei saa!!! Miks ma olen NII NÕRK?!?!?!?! Ma ei suuda end kokku võtta ja midagi lihtsalt teha!! MIks mul ei ole mingit motivatsiooni?!?!?! …no ok.. praegu on, aga paari tunni pärast mul hui ongi! 

Ok.. võta motivatsiooniks, et tantsupeol ja Prantsusmaal on tüüpidel sind kergem tõsta! …peale selle..siis saad sa kuumemaid riideid selga panna. 

hmm.. no tore on nii mõelda, aga see väga ei motiveeri mind. Ma olen imelik.

Ma lihtsalt ootan väga, et kool oleks läbi. Samas on nii, et siis tahaksin Viljandis olla.. no loodus ja värki.. (haha) ei tegelt ka. Tallinnas ma ainult vegeteerin siin.. ok ..vahel käin linnas..aga basically.. jooksmas ma siin küll ei viitsiks käia. 

I just suck.

ok..peaks veel veidi triikima.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik