Mina mina mina

16. Jun 2009

50:50 .. kas läheb hästi või läheb kõik perse! – Teisipäev, kell on 1.28

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:28

Pesen siin vaikselt pesu ja…

Mõni asi on lihtsalt liiga WAO! ..ma ei julge eriti selle peale mõelda..niiet ei hakka siia ka miskit kirjutama. Samuti ei hakka ma ka miskit ülemõtlema ega miskit! Lihtsalt… naljakas.

Nii cool ikka. Kõik olulised inimesed tulevad Viljandi.. ja siis saab koos möllata! :) super. super.super.

(loodame, et kõik läheb ikka hästi! please.. no drama!)

oo.. täna pidin jälle trennis soojendust tegema. Kusjuures…ma just enne trenni algust hullult lootsin, et äkki ma ikka ei pea ja paska..  ja lõpuks pidin ikka mina tegema! ..nii vastik ikka. Õnneks ei olnud ma seekord üldse närvis..või no natuke ikka..aga olin ikka sitaks rahulikum. Tegin omast arust vahepeal seal naljagi..(kuigi jahh.. ainuke kes naeris, oli mina loomulikult.) Aga ei.. ja uskumatu! Kõik tegid kaasa! ..ja keegi ei mölisenud seal kellegiga. wao! raske uskuda! .. :) ..ses suhtes läks küll hästi..  seekord oli soojendus ka loogilisem.. noh, sest ma ei olnud sellised šokiseisundis, kui eelmine kord. :) niiet tubli mina.

Halvad uudised. Keegi pidi ju selle tõlkimise ära tegema. Fakk… siiani ei ole suutnud. WTF!!!! Perse küll. Selle nädala jooksul tuleb tegeleda sellega!!! …aaa..ja see Mall rääkis ka, et mul mingid õhukujundud or something tegemata… nagu who the fuck cares?! .. eniveii.. ma ei teagi nüüd, et kas ma teen neid. Ses suhtes, et ma peaksin vast ikka läbi saama selle aine.. et milleks veel selle pasaga nussida.. ma tean küll, et saab hinde, aga ega ma nagunii miskit väga head saa..niiet ..nagu pohhui vast. (peale selle.. mulle ei anna see hinne mitte sittagi.. niiet suht ajaraiskamine oleks.) aga no vaatab.

Peaks tegelt magama minema… no hommikul tuleb sitaks vara ärgata..

…raudselt juhtub midagi elunõmedat.. midagi sellist, mis ei tohiks juhtuda! ..ma isegi ei oska oodata, mis see olla võiks.. aga ok.  Kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks. (jaa-jah. kindasti.)

aitab lobast. virtuaalelu ei ole ELU!!!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik