Mina mina mina

29. Jun 2009

..ai perse. – Esmaspäev, kell on 23.50

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:50

ai fakk! ma olen jumala broke!

..ma täiega arvasin, et mul on raha.. oli mul vaja seda simi osta??!! ..täielik debiil ikka.

…parem oleks, et homme isal on raha, sest muidu ma ei saa arsti juurdegi minna.. siis tuleb mul savide pluus kinni maksta. homme õhtul on taanlastega pidu.. HALLOOO! I FUCKING NEED MONEY!

..well.. üks võimalus on.. mul on vist veidi eurosid.. kui ma need eesti rahaks vahetaksin, siis mul oleks raha.. (kuigi vanaisa just ütles, et ma hoiaksin seda raha!) ..

perse küll! Äkki ma peaksin simsi maha müüma?  (..kusjuures..kui ma kõik oma simsid maha müüksin, siis saaksin sitta kanti raha.. ok..vb nii palju ka ei saaks..)  täiega nõme on vaene olla!!!

..no igatahes olen ma mures.

Käisin täna arsti juures. perearsti juures.. no sest mu selg on nii valus.. peale seda joogat on asi “veidi” hullemaks läinud. eniveii..  põhimõtteliselt võiksin ma ise ka vabalt perearst olla.. ja uskuge mind! – ma oleksin ÜLIHEA arst!

…no tõsiselt.. ta ütles, et ma paneksin faking fastum geeli peale.. WTF?! ..no ma siis küsisin, et äkki peaks mingit uuringut ka tegema or something.. .või nooh.et mis mul häda on? .. “eiei.. fastum geel..”

WTF?!?!?!?! .. perse. oleksin pidanud ütlema, et ma panin juba fastum geeli..

..uskumatu, et selline debiil saab oma töö eest raha! USKUMATU!
..no igatahes.. homme hommikul lähme ja teeme pilti.. no sest sealsed tüübid on 100 korda asjalikumad! ou yeah!

mida põnevat ma veel tegin täna? – oo… käisin rannas. Te ei kujuta ettegi kui ilus  on Stroomi rand. wao. pirita rannaga ei anna seda võrreldagi!  täiega pask koht ikka!  ..aga jahh.. nii ilus oli ikka.

…jahh.. homsest hakkab tantsupidu.. (õu gaad.)  (..kas koolimajades on nii, et kõik mulgid on ühes koolimajas? ..ses suhtes, et see oleks nõme!) ..tahaks näha, et mitu ööd ma tegelt seal koolimajas olen.

..nüüd tuleb igatahes kõige tropim nädal! .. absoluutselt ei oota! ..mingid imelikud inimesed ja mingi mõttetu ajaraiskamine. (päris positiivne olen.. mis?)

..ciao..soovige edu! (EI! ..soovige RAHA!!!!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik