Mina mina mina

29. Jun 2009

Kas ma olen suureks saanud? – Esmaspäev, kell on 1.51

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:52

MUL ON SIMS 3!!!!! :D

..millegipärast ei ole ma enam nii õnnelik selle üle. Võib-olla on asi mu tujus, võib-olla olen natuke liiga suur, et mängida simsi..kes teab..   aga ei.. ma natuke ikka mängisin.. ja homme mängin edasi.. (veidi kiirem võiks olla, aga vb on viga minu arvutis?)

Ooooo… Svea viis täna mu ashtanga joogasse. Nii lahe oli! Mulle väga meeldis! Esiteks oli seal nii ilus, kõik oli mingi puidust ja paska.. üliluks koht! Kus see koht on? .. Keskturu juures.. see, kus see Marati mingi asi on..

(ps! me ei olnud alasti!)

oo.. ja seal oli tüüpe kah.. urrr.. üks oli eriti kuum! ;) ..mi laiki!

..niiet peaks sinna tagasi minema! .. ;)

Mis veel? .. perse. teisipäevast algavad tantsupeo proovid. Ei tea, kas ma olen ainuke, kes ei ole sellest nii excited? ..asi on sellest, et ma ei ole perfect rühmaga seal.. või nooh.. inimestega.. ahh.. ma ei tea..

..peab magama minema.. hommikul arst ja hiljem SIMS!!!

:) head ööd.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik